Verjaardagen Special.

Vandaag is het zover, mijn mams is jarig en is 56 jaar geworden! Dit leek me een goed moment om het eens over verjaardagen te hebben. Vorige maand was ik zelf jarig en ik vroeg me af hoe iedereen zijn of haar verjaardag viert.
Hoe verjaardagen bij ons thuis altijd gingen: 1 woord: TAART, maar dan ook echt heel veel taart. Dit, omdat we altijd met veel waren thuis. Ik heb 4 broers en mja, 5 kinderen met ook 5 personen aanhang, dat schiet al vlug op en dan kijk ik nog niet eens naar ooms en tantes die op bezoek kwamen.
Dit is alweer het derde jaar dat ik niet meer thuis woon maar toch had ik het eerste jaar op mezelf mijn 18e verjaardag nog thuis gevierd. Dit was ook handiger i.v.m. ruimte die ik in mijn toenmalige woning niet echt had, in ieder geval niet voor minimaal 12 mensen. De laatste twee jaar kreeg ik wat meer ruimte in huis en heb ik het ook lekker elke keer wel 3 keer gevierd. 1 keer voor familie, 1 keer voor vriendinnen etc, en 1 keer voor andere aanhang zoals kennissen en de rest. Ook ik ben nog steeds erg fan van verjaardagstaart en dit jaar was ook de tweede keer dat m’n vriend voor de taart zorgde. Net als het jaar dat ik 19 werd had hij een taart laten maken met 1 van mijn foto’s op. *Super cute en lief vriendje heb ik!*
Maar nu is de vraag aan jullie; hoe vieren jullie je verjaardag? Ook meedere keren net als ik of heb je het liefst alles in 1 keer dat je er maar van af bent? *Ja mensen, niet iedereen houdt van verjaardagen en willen er serieus snel vanaf zijn.*
En wat krijgen jullie voor je verjaardag? Vraag je geld zodat je zelf iets kunt uitkiezen of heb je specifieke cadeau-ideeën? Laat het me weten!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

One thought on “Verjaardagen Special.”

  1. Gefeliciteerd met je moeder! (;
    Ik vier het op de dag zelf, voor m'n beste vriendin en dan komt meestal m'n opa.
    en ik vier het nog apart met vriendinnen.

    ik heb dit jaar een beautykast gekregen, dezelfde als Mascha van beautygloss :P
    en het jaar daarvoor een tas (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//