Catrice NailExpert top coat.

Aangezien mijn oude HEMA top coat ver op was had ik besloten eens een Catrice top coat uit te proberen. Ik heb normaal gesproken niet erg veel tijd om mijn nagels te lakken dus wil ik een goede top coat die er voor zorgt dat mijn nagellak netjes en ongechipt blijft zitten voor langere tijd.
Deze Catrice NailExpert Quick Dry & High Shine top coat voor een glossy manicure is zeker de moeite waard. Hij komt letterlijk alle beloftes waar die deze top coat claimt waar te maken. Ten eerste droogt hij inderdaad redelijk snel wat altijd een goed punt is als je weinig tijd hebt om te lakken. Daarnaast geeft hij een mooie glossy glanzende afwerking en zijn kleine foutjes amper zichtbaar. De top coat zorgt er voor dat mijn gekleurde nagellak zeker een week goed blijft zonder dat deze gaat chippen.
Het enige wat ik aan deze top coat aan te merken heb is het volgende; de coat is nogal waterig dus oppassen geblazen tijdens het lakken! Je pakt al snel te veel voor 1 nagel wat wel weer als voordeel heeft dat je met 1 keer dopen 2 nagels helemaal kunt voorzien van een goede laag top coat.
Voor ongeveer €2,00 is deze top coat te krijgen bij bijna alle Kruitvat filialen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

One thought on “Catrice NailExpert top coat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//