Verhuizen, Nieuw Werk & Femketje.nl :3

Ola lieve lezers!

Even een snelle personal update tussendoor want zoals jullie wel hebben gemerkt is het op sommige dagen wat rustiger op femketje.nl met maar 1 artikel in plaats van de standaard 2. Al eerder heb ik uitgelegd dat dit kwam doordat we aan het verhuizen zijn en ik nu alweer sinds 6 weken een nieuwe fulltime baan heb. Toch wilde ik jullie tussen alle drukte door nog even een update geven over hoe alles er hier op dit moment in het nieuwe casa de femketje heen gaat.

1395775_558776570857302_2061397158_n

We zijn qua verhuizing zo goed als klaar. Dat wil zeggen dat het oude appartement helemaal leeg en gestript is en we eind deze maand de sleutel kunnen inleveren. Ik moet zeggen dat ik er ruim 3 jaar super fijn gewoond heb, zeker aangezien femketje.nl daar geboren en gegroeid is ^^ In het nieuwe huis is het nog wel echt rommelig met veel onuitgepakte dozen en eigenlijk voor mij te weinig tijd om die allemaal snel uit te pakken. Gelukkig hebben we nog jaren om alles goed naar ons zin te maken en om alles zo te verbouwen en te klussen zoals wij dat graag hebben. De kitties zijn het gelukkig na deze eerste 2 weken wel al wat meer gewent, maar ze schrikken af en toe nog wel van de buren die op dit moment aan het verbouwen zijn in hun nieuwe woning.

734432_559453020789657_910913394_n

Over mijn awesome baan bij Vero Moda kan ik alleen maar positief zijn, ik ben super goed door m’n proeftijd heen gekomen en ik draai elke week fulltime door. Dat wil wel zeggen dat ik maar 1 dag in de week voor femketje.nl heb, en ik dus veel vooruit moet werken om elke dag 1 a 2 artikelen online te hebben. Gelukkig zit dat vooruitwerken me wel in het bloed, zo heb ik het namelijk ook gedaan toen ik 1,5 jaar geleden in mijn afstudeerjaar zat en ik daarnaast stage liep en werkte. Het komt allemaal wel goed maar het is wel erg druk. Nog niet te druk *gelukkig maar anders zou ik nog meer dan nu moeten minderen met femketje.nl, en dat gaat never nooit niet gebeuren XD* maar ik merk wel dat ik naast dit alles vrij weinig tijd overhoud voor mezelf. Gelukkig is mijn blog mijn grootste hobby en kan ik daarin wel gewoon eens af en toe een break houden en op het gemakje bijvoorbeeld mijn nagels doen.

580602_559813604086932_436801922_n

Ik kan eigenlijk niks anders meer zeggen dan dat ik super blij ben met al mijn lieve lezers. Thanks voor alle super lieve berichtjes, mailtjes, tweets en instagram comments! Ik zag laatst trouwens dat ik bijna 1000 bloglovin followers heb! Zodra ik over de 1000 zit komt er een nieuwe winactie aan :3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Verhuizen, Nieuw Werk & Femketje.nl :3”

 1. Fijn dat het zo goed met je gaat. Wat ‘n veranderingen zeg, nieuwe baan & nieuw huis. Druk, druk, druk!
  Ik las op twitter dat je de 1000 volgers heb behaald, gefeliciteerd! Absoluut verdiend.

 2. Leuk dat jullie een huis hebben gevonden en dat je een nieuwe baan hebt die je leuk vind :) gun het jullie zo! :)
  En gefeliciteerd met je aantal volgers :)

 3. Fijn dat het goed gaat! En inderdaad, ik heb ook altijd een dag om vooruit te werken en af en toe breekt je dat op. Vergeet niet ook aan jezelf te denken!

 4. Leuk update :)
  Wat knap dat jij nog steeds tijd kunt vrijmaken om zo vaak te bloggen, ik ben niet zo goed in plannen!

  ~ Hannelore

 5. Leuk artikel, blij dat het zo goed gaat met je =) En die doos vol make up ziet er geweldig leuk uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//