Holy Moly & Oh My Doodles! – 1000 Bloglovin Followers?!

Ola lieve lezers,

ik werd vanochtend *zeg maar gewoon vanmiddag, laten we eerlijk zijn, de wekker stond al op 1 uur omdat ik nogal laat was gaan slapen* wakker en zag allemaal lieve berichtjes over dat ik de 1000 bloglovin followers behaald had :D

blf1000

Oh my doodles, LIKE WHUUUUUT! Ik ben echt super excited en vooral dankbaar voor alle lieve lezers, lurkers, twitteraars, facebookers, instagrammers en mailers die mij overal volgen en alweer ruim 3 jaar mijn blog volgen <3

Thank you all soooooo much! Ik ga proberen komende week een nieuwe winactie te organiseren met zoals altijd weinig verplichte puntjes om mee te kunnen doen. Volg je femketje.nl nog niet via bloglovin, doe dit dan snel want dan krijg je elke dag mijn nieuwste posts en updates te zien!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

38 thoughts on “Holy Moly & Oh My Doodles! – 1000 Bloglovin Followers?!”

  1. Er zouden maar 1000 mensen ineens voor je deur staan ;-) gefeliciteerd met deze enorme mijlpaal!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//