Uzuma Raw Green Juice.

Vandaag eens even wat anders dan outer beauty in de vorm van make-upjes of fashion, nee vandaag hebben we het over inner beauty door middel van raw green juices van Uzuma. Ik kreeg een massive grote diepgevroren doos bezorgd met daarin een berg flesjes juice om uit te proberen. Roy kreeg ik niet zo gek om het met me uit te proberen maar zelf heb ik ze allemaal geprobeerd. Ik ben zelf echt gek op shakes, sapjes en all that jazz, dus ik was super excited om het uit te testen. Benieuwd naar mijn ervaringen, lees dan snel verder!

uzuma femketje

Uzuma is een raw juice lijn die sapjes van 100% pure producten produceerd in 7 verschillende smaakjes, en welke een aantal verschillende programma’s aanbied. Dit is wat ze er zelf over zeggen: “Het lichaam werkt als een goed geoliede machine, maar ook een perfect lopende machine moet periodiek verzorgd en onderhouden worden. We leiden een druk leven en soms besteden we te weinig tijd aan ons lichaam en aan onze voeding. Via onze slow juices proberen we op een gemakkelijke manier essentiële voeding te leveren waar het lichaam behoefte aan heeft om in topconditie te blijven. Allemaal in een snelle, eenvoudige en smakelijke verpakking, wat inhoudt dat er geen excuus meer is om je gezondheid te negeren, ongeacht je doelen of levensstijl. Onze sappen zijn zo voedzaam, dat het drinken van een flesje van 250ml gelijk staat aan het eten van meer dan 1 KILO groente en fruit!” 

Ik moet zeggen dat ik mezelf niet aan een bepaalde lijn of programma gehouden heb, wel kun je makkelijk op de site kijken welk programma ze voor jou persoonlijk aanraden. Bij mij kwam daar gezien mijn normale BMI van 20,5 uit dat ik het beste het “Fit” programma kon nemen: (“Gezond en fit leven- Het is niet altijd eenvoudig om je aan je dagelijkse voedingsbehoeften te voldoen als je een druk leven leidt. Uzuma FIT is bedoeld voor die personen die reeds in vorm zijn en op een snelle en handige manier hun levensstijl willen aanvullen met gezonde en volledige voeding.”) Klinkt wel erg goed als je het mij vraagt!

Ik heb dus alle 7 sapjes uitgeprobeerd en vond sommige erg lekker, maar het grootste gedeelte vond ik nogal overheersend smaken. Vooral de rode sapjes: Fuse en Vibe smaakten erg “aards” en biet-achtig. Wel lekker maar de nasmaak vond ik iets teveel van het goede. De oranje sapjes vond ik wel weer erg lekker en fris, dat waren Rise en Shine. De overige 3 groene sapjes, Zen, Karma en Aura waren echt niet mijn ding. Ik denk dat dat kwam door de stukjes bezinksel die er in zaten, maar ik eet dan liever gewoon een goed gevuld bord groente dan deze juices. Misschien was het lekkerder geweest als er in de groene sapjes wat meer fruit zou zitten, en de stukjes helemaal fijngemalen zouden zijn. Maar dat is simpelweg mijn persoonlijke voorkeur.

De programma’s vind ik trouwens wel erg goed bedacht, maar of ik zelf maar liefst 7 sapjes op een dag weg zou krijgen is nog maar de vraag.

uzuma femketje timmi

Timmi is trouwens wel fan van alle smaakjes ;)
Nieuwsgierig aagje moest overal even van proeven!

Over de prijs hoor ik ook vrij wisselende berichten, 3,50 euro voor een flesje van 250ml is vrij prijzig, maar ze verzenden wel weer gratis en als je van de aardse smaken houdt is het wel weer te doen. Of ik het ooit zelf zou aanschaffen: Ik denk het niet. Ik maak dan liever een shake of sapje met ingrediënten die ik zelf echt super lekker vind.

En, zou jij een programma van Uzuma uitproberen?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

One thought on “Uzuma Raw Green Juice.”

  1. Cool dat je zo mocht uitproberen! Ik heb er wel eens van gehoord, maar nog nooit gedronken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//