Urban Decay – Vice 4 Palette.

DSC_1360Ik kan er niks aan doen maar ik ben Roy zo super dankbaar dat hij 3 mooie Urban Decay palettes voor mij mee nam vanuit New York :D Éen van deze palettes is deze mooierd, het Vice 4 palette. Vandaag review ik deze beauty in dit artikel, met een berg foto’s, swatches en weer 2 looks welke ik met dit palette heb gemaakt. Natuurlijk volgen er nog veeeeel meer looks met dit palette, want het is veelzijdig als een motherfucker door alle gorgeous tinten. Benieuwd naar mijn mening, lees dan snel verder!

DSC_1362

DSC_1365DSC_1368

Het palette bevat net als het XX Vice Ltd Reloaded palette 20 tinten, met elk een eigen naam, kleur en finish. Van shimmery nude tot aqua en vurig oranje, in dit palette zit zeker voor elke make-up lover wel een reeks tinten die gorgeous bevonden gaat worden. Maar let’s stop the rambling, laten we over gaan op de swatches!

DSC_1371Bones – Grip – Deadbeat – Beat Down – Pandemonium.

DSC_1373Framed – Fast-Ball – 1985 – Underhand – Harlot.

DSC_1375Discreet – Grasshopper – C-note – Arctic – Robbery.

DSC_1376Bitter – Flame – Low – Crowbar – Delete.

Alle kleuren zijn echt ontzettend goed gepigmenteerd en hebben, zoals ik eerder al zei, verschillende finishes. Er zijn er een paar matte, een aantal metallic, sommige wat glitterig en andere hebben een semi satin finish. Gorgeous pigment welke ook nog eens lekker snel blenden zonder hun sterkte te verliezen, i’m in love!

Mijn favoriete tinten zijn toch wel echt Flame, Bitter, Bones, Beat-Down en Pandemonium, maar eigenlijk zijn het allemaal beauties en kan ik niet stoppen met er over door te ratelen. Hieronder nog even 2 looks welke ik met dit palette heb gemaakt, om mezelf de mond te snoeren ;)

DSC_1403 copy small

DSC_1453 copy small

Psssst! Van deze twee looks komen later ook nog FOTD/Look posts online :D

DSC_1397 copy small

Het palette kost zo rond de €55/€60 en is sowieso online te verkrijgen via urbandecay.com. Ze shippen niet naar Nederland maar je kunt wel via een omweg het pakketje alsnog naar de EU laten verzenden via myus.com. Ik heb het geluk gehad dat manlief de mijne mee nam, maar mocht je niet zo’n lucky bastard zijn dan kun je het alsnog bestellen met langere verzendtijd en hogere kosten.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Urban Decay – Vice 4 Palette.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//