Nail Needs Liquid Latex.

DSC_1465Enige tijd geleden kreeg ik dit potje liquid latex opgestuurd door Sabine van Nail Needs. Ik heb de blauwe variant (van de in totaal 3 tinten) met liefde uitgeprobeerd. Benieuwd naar mijn mening en foto’s, lees dan snel verder!

DSC_1468

DSC_1470

Ik ben begonnen door eerst mijn nagels met 2 laagjes te lakken. Ik wilde een ombre nail art maken met een keukensponsje, iets wat altijd lekker messy is en ik de liquid latex dus goed kon uitproberen. Na het lakken van de basiskleur heb ik de liquid latex aangebracht en een paar minuutjes laten drogen. Met nog 2 andere kleurtjes en het sponsje heb ik dus deze lekkere rommelige boel gemaakt (op de foto hierboven). Ik merkte wel dat ik eigenlijk nog iets meer liquid latex had moeten aanbrengen op mijn vingers, want een beetje lak kwam tijdens het aanbrengen alsnog op mijn vingers, well done fem! :’)

Gelukkig was het poets werk sowieso ontzettend chill en snel omdat deze liquid latex als een droom werkt! Zodra je klaar bent met je messy lak sessie, kun je de liquid latex er super easy en snel vanaf trekken met je vingers of eventueel met een pincet. Even wat kleine randjes bijwerken bij de nagelriemen met remover en klaar!

DSC_1474

Even een paar kleine tips, informatie en opvallende puntjes:
– De liquid latex mag niet op je kleding komen, anders krijg je het er niet meer uit.
Wacht even tot de latex is opgedroogd voordat je met je lak in de weer gaat. DIt duurt hooguit een minuutje of 3, maar scheelt je de wereld aan tijd wat je niet hoeft schoon te boenen.
Werk zo vlug mogelijk en sluit het potje ook zo snel mogelijk weer af na gebruik. Het goedje droogt aardig snel, dus droogt ook snel uit in het geopende potje, laat staan aan het kwastje waarmee je het aanbrengt.
– Er zit een beetje een apart geurtje aan de liquid latex, ik kan me zo snel niet herinneren waar ik de geur eerder heb geroken, maar ik zou er niet al te veel aan snuiven ;) Het is niet vies of iets, maar ik heb betere geuren in m’n neus gehad.
De liquid latex kost bij Nail Needs maar €6 en bevat 10ml per potje!

Al met al, ik ben echt enthousiast! Het spul werkt als een tierelier, het droogt snel en je hoeft bijna niet meer schoon te maken met uitdrogende aceton of andere nagellakremovers. Ik ga dit zeker vaker gebruiken bij ombre nail art, of bij watermarbles waarbij je vingers toch al gauw helemaal onder de lak komen te zitten. Me likey!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Nail Needs Liquid Latex.”

    1. Ik heb zelf nog nooit een peel off base geprobeerd, ben ook wel benieuwd of dat goed werkt zonder je nagels te beschadigen :)

  1. ooh wat super! gelukkig ben ik een hele nette lakker en heb ik het bijna niet nodig. maar voor nail art is het wel echt heel handig!

    1. Same here, voor een normale simpele mani heb ik het ook niet nodig, maar voor bijvoorbeeld watermarbling is het ideaal :)

  2. Ziet er goed uit! Toevallig pas geleden liquid latex op ebay besteld. Nu wachten tot ie binnen is. Ben heel benieuwd =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//