Urban Decay Naked 3 Palette.

Een tijdje terug kreeg ik een super leuke mail over dat ik een UD Naked 3 palette had gewonnen, the real deal ladies! Geen nepperd of knock off, gewoon de enige echte :D Hoe blij kan je een make-up lover als ik maken… HEUL BLIJ!

DSC_7420

DSC_7422Het Naked 3 palette heeft 12 prachtige roze en bruinige tinten waarmee je talloze gorgeous ooglooks kunt maken. De pigmentatie is echt AMAZING en de kleuren zijn super zacht waardoor ze blenden als engeltjes die over je huid paraderen. De kleuren zijn voor het grootste gedeelte shimmery, maar niet over de top glitterig.

Wat handig is voor onderweg is dat er een dubbelzijdige kwast bij zit, die nog eens lekker zacht is en fijn werkt ook!

DSC_7427 DSC_7428Ook zitten er een paar erg mooie matte kleuren in, perfect om te blenden in de crease. Mijn favoriete tinten uit dit palette zijn Dust, Buzz, Trick en Blackheart. Maar los van mijn favorieten moet ik zeggen dat elke kleur er gewoon super nice uit ziet.

Het palette kost zo rond de 50 tot 55 euro. Niet budgetproof te noemen, maar wel erg mooi!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Urban Decay Naked 3 Palette.”

  1. O wauw super! Als je de knock off ook hebt kun je “real vs fake” maken. Ben wel nieuwsgierig waar de grootste verschillen in zitten! ;-)

  2. Prachtig palette, ik kocht de mijne in de paasvakantie in Milaan, ben er zo blij mee!

    Liefs

  3. Ik zou echt uit mijn vel springen van blijdschap met zo’n mailtje! :-D
    Echt een prachtig palette met geweldige pigmentatie! Geniet er van! :-)

  4. Waauw lucky you! Dit is zo’n mooi palette, zelf heb ik de nepperd maar ik zou de echte ook nog graag willen hebben. liefs x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//