Sinful Colors – Call You Later.

Glitterlakjes zijn altijd meer dan welkom in huize femketje. Zo kon ik ook niet anders dan alle glitterpotjes van Sinful Colors die bij het Kruidvat stonden mee te nemen naar huis. Call You Later is een unieke glitter kleurtje waarvan ik nog geen soortgelijke lak in mijn stash had.

DSC_7324

Het heeft een blanke basislak met daarin pretty groene en goudachtige glitters en shimmers van verschillende formaten. De lak is niet dekkend te krijgen zonder andere kleur lak er onder. Op de swatchfoto hieronder heb ik 2 dunne laagjes aangebracht over een goed dekkende witte lak van Sally Hansen.

DSC_7334Ik kan er lang en kort over zijn: het is een pretty glitterlakje die goed te gebruiken is als mooi glitterdetail in nail art. Maar los van een andere lak vind ik ‘m wat minder mooi uit de verf komen.

Maar mij hoor je alles behalve klagen over deze beauty. Een mooie groene en unieke glitterlak in een 15ml potje voor een prijsje van 1,99 euro!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Sinful Colors – Call You Later.”

  1. Normaal heb ik niet zoveel met groen, maar deze groene glitters zijn wel heel leuk =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//