Urban Decay – Electric Pressed Pigment Palette.

DSC_1250Urban Decay, ik ben zwaar verliefd op jou en het Electric palette. Zoals eerder deze week al mijn Electric Rainbow Madness look online kwam, was het wel duidelijk dat ik in love ben met dit palette. Ik MOEST ter ere van het palette het zelf daarom ook gewoon even fatsoenlijk reviewen :D Benieuwd naar mijn eerlijke, ongezouten maar vooral super enthousiaste mening, lees dan snel verder!

DSC_1252

DSC_1258Het palette bevat 10 super felle pressed pigments welke gewoon als oogschaduw te gebruiken zijn. Van blauw tot paars, en van zilver, roze en groen, je kunt er echt een epic rainbow look mee maken, of ze gewoon lekker los op zichzelf gebruiken. Ze geven trouwens wel een warning voor de roze en oranje tinten, deze kunnen je huid stainen. Zelf heb ik hier totaal geen problemen mee gehad, maar ik raad wel echt aan een primer of basis te gebruiken om dit verkleuren van de huid rond je ogen te voorkomen. De pigmentatie is AMAZING! Op de swatches hierboven heb ik 1 veegje aangebracht per kleur, zonder primer er onder. Kijk naar die gorgeousness! :D

DSC_1286 copy small

DSC_1298 copy small

Het palette kost zo rond de $50 en is ook gewoon via de Sephora webshop in Nederland te verkrijgen. De mijne komt zelf van de Sephora op Times Square in New York omdat manlief zo awesome was deze voor mij mee te nemen toen hij er in februari was <3

Is het palette het best wel hoge prijskaartje waard: Ik vind zelf van wel. Zeker als felle kleuren lover en UD-fan is dit pressed pigment palette een must have. Okay, het is niet bepaald budgetproof, maar gezien de geweldige kwaliteit had ik er zelf wel echt dit bedrag voor over gehad, als ik hem niet eerst zelf had gekregen.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Urban Decay – Electric Pressed Pigment Palette.”

  1. Wauw wat een gave kleuren en look zeg! Zeker niet iets voor dagelijks maar al was het alleen om zo’n geweldige look ermee te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//