Get To Know Femketje; Februari 2016.

Het is alweer de laatste dag van februari, op schrikkeldag nog wel! Vandaag een lange dag at work gehad maar ik wilde alsnog eventjes het GTKF artikel posten :)

01Begin van de maand was ik op zoek naar een little black dress. Ik vond er eentje in de sale bij de New Yorker die me met maatje 34 perfect paste, SCORE!

03Kroelen met Timmi :)

04Lekker basic and in love met m’n old school choker van vroegahhh!

05Valentijns nageltjes :)

02Er kwam deze maand ook een ultra blauwe look online, met natuurlijk gouden glitters because glitter is my middle name!

06NIeuwe Essence lakjes FTW! :D

07Angy’s 26th bday gevierd, met passende macarons :3

08Valentijnsdag, wakker worden naast the love of my life <3 Ben verliefd op deze snelle foto :)

09Ook heb ik het smokey LE paletje van Essence geprobeerd, en met succes! Vind dit palette echt een aanrader.

10Op dinsdag de 16e vertrok Roy voor ruim een week naar New York. Op woensdag kwam 1 van mijn liefste en oudste vriendinnetjes Iris langs na het werk en gingen we friet eten, met dit awesome ijsje als toetje!

11Op vrijdag de 19e haalde ik mijn nieuwe bril op :D

12Een lang weekend van 3 dagen alleen thuis, hoefde niet te werken en plofte op de bank met chocolade, nagellak, energy en een stapeltje tijdschriften, me time to the max!

13De meest lekkere burger ever van de local friettent in het dorp.

14De ruime week dat Roy weg was ging best snel voorbij, op de foto hierboven ging ik hem ophalen van het station. I missed him like crazy!

15Roy came home en met een berg cadeaus waaronder dit UD palette :D

16Eergisteren speelde ik nog even met mijn nieuwe UD electric palette, deze komt nog gereviewed voorbij op femketje.nl later deze week :)

17En gisteren speelde ik na een lange werkdag nog fftjes met het UD XX vice ltd reloaded palette :) De look hiervan komt nog uitgebreid online ofcourse :D

Hoe was februari voor jullie?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Get To Know Femketje; Februari 2016.”

  1. Leuke foto’s! Ik draag de laatste tijd ook mijn choker van vroeger weer, zijn weer helemaal in. En dat zwarte jurkje is leuk =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//