Updated Facial Routine Products Summer 2012.

Als de seizoenen veranderen en het op dit moment weer goed warm weer aan het worden is, veranderd mijn huid en moet ik mijn dagelijkse routine ietwat veranderen. In dit artikel dus een kort overzichtje van welke producten ik gebruik in de zomer.

Als eerste was ik mijn gezicht twee keer per dag met water, gewoon lekker fris koud water in de ochtend en avond geeft me altijd al een lekker gevoel, zeker als het een hele dag warm weer gaat worden of is geweest. Het frist je gewoon ff lekker op en gewoon vers en fris water is nooit slecht voor je huid.

Meestal als het erg warm weer is heb ik geen zin in teveel gedoe en rompslomp qua make-up. Toch wil ik mijn huid een beetje verzorgen met mijn favoriete toner (Essence pure skin anti spot toner and powder). Deze matteerd je huid ook meteen en maakt je minder snel oily.

Een product wat ik de laatste tijd bijna elke dag gebruik is mijn holy grail; de Olaz beauty fluid. Je hebt echt maar een heel klein beetje nodig en heeft wonderen voor mijn huid gedaan tijdens de overgang van lente naar zomer. Mijn huid wordt dan altijd een beetje onrustig en krijg ik wat rode plekjes e.d. Maar deze beauty fluid heeft dat snel voor me gefixt.

Qua verzorgingsproducten is dat eigenlijk alles wat ik standaard doe op warme zomerse dagen. Als ik naar buiten ga, ook al is het maar voor een kwartiertje, smeer ik mijn gezicht ook altijd even lichtjes in met een zonnebrandcreme met spf 30 of 50. Ik ben super bleek met mijn witte huidje dus als ik dat niet doe en ik ben iets te lang in de zon, dan verbrand ik al snel. (Een voordeel is wel dat als ik eenmaal een beetje verbrand ben, ik wel ontzettend snel bruin word. Maar toch raad ik aan om te smeren en niet te verbranden, de zon is nu eenmaal schadelijk ook al verbrand je maar 1 keer!)

Een updated make-up routine voor deze zomer komt binnenkort ook nog online maar voor vandaag hou ik het bij mijn dagelijkse verzorging!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Updated Facial Routine Products Summer 2012.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//