Q&A: Vraag Maar Raak! *Summer 2012 Edition*

Ola lieve lezers!

Al eerder (lang geleden, denk aan begin januari 2012) had ik een Q&A artikel geplaatst waar ik toendertijd al veel leuke vragen kreeg. Het leek me wel weer eens leuk om opnieuw zo’n Q&A artikel te plaatsen aangezien ik nu andere en nieuwere followers heb op o.a. bloglovin en misschien zijn er nu heel andere vragen dan de vorige keer.

Op deze manier leren jullie de persoon achter femketje.nl wat beter kennen en hou je niet in met vragen stellen! De vragen kunnen echt over vanalles gaan zoals beauty dingen of persoonlijke vragen, zelfs vragen waar je je voor schaamt mogen gesteld worden (ik zal namelijk geen namen noemen wanneer ik de vragen beantwoord in de vorm van een filmpje!).

Dus, vraag maar raak over alles wat jullie willen weten (behalve mijn pincode en al die dingen, dohh) en hou je vooral niet in :3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Q&A: Vraag Maar Raak! *Summer 2012 Edition*”

 1. I’ve got a few questions for you!
  1. Waarom ben je begonnen met bloggen
  2. Welk beautyproduct kan je echt niet zonder!
  3. Welk beautyproduct heb je een haat/liefde ervaring?
  4. Wat is jou favoriete blog? (als je die van jezelf natuurlijk niet mag kiezen)
  5. Op welke leeftijd ben jij begonnen met make up?

 2. Wat doe je voor werk? Wat doe je allemaal met je modellen werken? En verdien je ook iets met je modellen werk?

  Ik ben suuuuper benieuwd :D

 3. Ik ben benieuwd naar je muzieksmaak, I love music, altijd op zoek naar nieuwe nummers. ^^ Wat is je favoriete genre? En heb je een favo nummer? Welke is dat?

 4. Ik heb ook een paar vragen =D

  Wat kun je doen tegen een glimmende huid?
  Waar ben je bang voor?
  Hoe kan je oogschaduw mooi en lang blijven zitten?
  Hoe oud zijn je katten?

 5. Er schiet me nog iets te binnen! =D

  Hou je van films en zo ja, wat voor films? En zo nee, waarom niet?
  Wat vind je van piercings en tattoos?
  Wat voor kleding vind je absoluut niet mooi?
  Wat zou je doen als je rijk was?

 6. Ik heb nog 1 leuke vraag =D Ben ik wel benieuwd naar =)

  Hoe heb jij je vriend leren kennen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//