Update; Portfolio & Foto’s.

Ola lieve lezers!

Als eerste wil ik jullie allemaal bedanken voor de grote hoeveelheid lieve en meelevende berichtjes en comments hier op m’n blog, in mijn emailaccount, op twitter en op YT over mijn portfolio foto’s die ik gisteren had laten afdrukken.

Ik ben vandaag voordat ik moest werken terug geweest naar de desbetreffende zaak en heb daar even mijn (netjes gezegd) beklag gedaan over het feit dat de foto’s niet passen en ik toch echt duidelijk gezegd had dat het a4 moest zijn. Ik werd netjes te woord gestaan en zoals ik al verwacht had, wilde ze er graag een stukje voor me afsnijden. Dit heb ik niet gedaan omdat dan de hele dynamiek etc. van de foto’s zou veranderen. Ik stelde daarom voor om de foto’s terug te laten nemen en ze dit keer echt op a4 formaat te krijgen. Jammer genoeg kon dit niet, ze hadden alleen dit formaat papier (20×30) of kleiner (20x 28 en een beetje). Dat kleinere zou dus betekenen dat de foto weer te kort was voor de map en hier zat ik al helemaal niet op te wachten.

Toen liet ik het er maar bij qua het formaat van de foto’s. Ik was er stiekem wel al aan gehecht geraakt (ja dat kan.. ik kan dat in ieder geval wel, lol XD) en vroeg daarom of ze geen andere en stevigere showcase voor me hadden. Gelukkig hadden ze deze wel en (nog gelukkiger) was ik hier wel tevreden over. Bij de vorige map staken de foto’s ook een stukje buiten de gesloten map zelf, en bij deze die ik nu heb is dit niet. Ook zijn de insteekhoezen iets langer waardoor de foto’s nog maar een milimeter of 2/3 uit steken.

Al met al, femketje is blij op dit moment. Nu alleen nog even een goede volgorde aan alle foto’s geven zodat ik daar ook tevreden over ben. (ik ben zo’n erge perfectionist als het op mijn foto’s aan komt dat ik er zelf soms gek van wordt!)

Super bedankt dus voor alle lieve reacties! <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Update; Portfolio & Foto’s.”

  1. Wauw..prachtig foto`s
    ik vind het erg leuk om naar je prachtige foto`s te kijken. Zo fotogeniek…ben jaloers

  2. Gelukkig dat het helemaal is goed gekomen met je showcase! Je showcase ziet er leuk uit en de foto's trouwens ook =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//