Essence Mono 44 It’s Up To You.


Deze mono is me jammer genoeg wel ietsjes tegengevallen. Vooral als ik kijk naar andere mono’s van Essence die me juist echt meevielen en super goed gepigmenteerd waren.

 

Ten eerste de verpakking, hier heb ik niets op aan te merken, fijn in gebruik en herkenbaar voor Essence. Er zit 2.5 gram in die 24 maanden goed houdbaar is mits je er met schone kwasten etc. in gaat.
De pigmentatie is okay als je kijkt naar de prijs en hoeveelheid product je krijgt. Maar zoals ik al eerder zei, viel deze toch echt tegen vergeleken bij andere mono’s. Je moet deze kleur echt op ‘patten’ wil je echt duidelijk kleur zien. De oogschaduw is daarnaast wel aardig zacht en brokkelig, pas dus op met fallout!
Wel blend de oogschaduw fijn met andere kleuren (dat is denk ik omdat er gewoonweg niet super veel pigment in zit). De oogschaduw heeft wel een mooi shimmery effect en geeft dus ook een mooie finish. Alleen vind ik het jammer dat deze niet zo goed gepigmenteerd is als bijvoorbeeld #39 ultra violet die ik tegelijkertijd met deze mono had gekocht.
Al met al, een ‘okay’ oogschaduw monootje voor een prijsje van €1,59.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Essence Mono 44 It’s Up To You.”

  1. Deze wou ik laatst ook meenemen, uiteindelijk toch maar niet gedaan.
    Nu ben ik wel blij als ik jou artikel hier lees.
    Wel zonde, want de kleur is echt heel mooi in de verpakking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//