Tweezers.

Ik krijg de laatste tijd vaak de vraag ‘Goh, welke pincet gebruik jij om je wenkbrauwen te epileren, want je hebt ze echt mooi in vorm?’ Nou lieve lezers, ik vind het echt een eer om zo’n compliment te krijgen want het heeft best wel een tijdje geduurd totdat ik tevreden was met de vorm etc.
Even een korte uitleg over mijn wenkbrauwen; totdat ik naar de middelbare school ging *nu alweer zo’n 8,5 jaar geleden, ja ik was nog 11 toen* had ik nooit eerder iets aan mijn wenkbrauwen gedaan omdat er ook niet erg veel aan te doen was. Dit niet negatief bedoeld maar ik heb van mijzelf erg lichte wenkbrauwen en toen kon het me ook niet echt schelen hoe ze er uit zagen, want je zag ze toch amper.
Op den duur begon ik ze wel meer te epileren, tot het punt echt van die dunne lijntjes te hebben aan de uiteindes. Gelukkig zijn al die foto’s van toen verbrand, lol, en heb ik ze vanaf mijn 15e lekker weer wat dikker laten groeien en netjes bijgehouden tot de vorm die ze nu zijn. Zoals mijn wenkbrauwen nu zijn zijn ze ook van nature, alleen heb ik een aantal verdwaalde haartjes weggeplukt.
Maar nu, welke tweezers gebruik ik. Ik heb eerst altijd een pincet gebruikt die ze verkochten bij de drogist in het dorp Hoek *ja dat ligt bij Terneuzen* toen ik nog thuis woonde. Ik weet echt niet meer welk merk dat was, maar het was wel een redelijk prijzig merk, €8,00 kostte die eerste pincet. Daarna heb ik nog een aantal keren dezelfde soort pincet gekocht maar toen ik die uiteindelijk kwijtraakte tijdens een verhuizing (ik woonde toen al een jaar samen en ging verhuizen naar ons vorige huis, kunnen jullie me nog volgen?) zat ik in tweezer-nood en moest ik snel snel even naar de Kruitvat om een nieuwe te kopen. Toen kocht ik de pincet waar ik nu helemaal gelukkig mee ben!

 

In de tussentijd heb ik ook alweer een tweede pincet van hetzelfde merk gekocht omdat de roze, die ook alweer een paar steentjes kwijt is, kwijt was geraakt omdat Timmi *mijn kittycat* er een keer mee ging spelen. Deze heb ik op den duur wel weer teruggevonden toen ik weer ging verhuizen, dit keer naar het appartement maar ik nu woon. (ja ik verhuis best vaak XD)
De tweezers van Kruitvat zijn de fijnste die ik ooit gehad heb omdat ze erg lijken op de tweezers van de Bobbi Brown lijn en op de Tweezerman tweezers. Deze tweezers (van Kruitvat) kosten tussen de €2,00 en €3,00 en vind de prijs vergeleken met de kwaliteit echt super laag!
Tot zover mijn artikel over welke pincet ik gebruik voor mijn wenkbrauwen. Als je nog een goede epileer pincet zoekt raad ik je deze zeker aan!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

2 thoughts on “Tweezers.”

  1. Ik wil nog een paar kopen, deze lijken mee echt ideaal! Ook zo leuk dta er steentjes in zitten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//