Trevor Sorbie Super Riche Intensive Treatment.

Haarproducten in overvloed om te reviewen en ook dit artikel gaat over een super mooi en fijn haarproduct. Trevor Sorbie is een merk wat ik nog niet zo heel erg lang ken maar eerder reviewde ik al de shampoo speciaal voor blond haar. Vandaag is het de beurt aan een meer verzorgend product namelijk de Trevor Sorbie Salon X-Clusive Super Riche Intensive Treatment.

DSC_5572copy

De naam is al meer dan een hele mond vol dus vanaf nu noem ik het voor het gemak maar even een diep verzorgende conditioner. De conditioner is ook gewoon als conditioner of als haarmasker na het wassen van je haar te gebruiken. Aanbrengen op de lengte van je haar *dus niet perse op je hoofdhuid en op de roots*, even laten zitten voor 3 tot 5 minuutjes en daarna uitspoelen met water. De conditioner belooft je haar zacht en gevoed te maken met daarbij een handige bijkomstigheid dat het klitvrij en makkelijk doorkambaar is zonder dat het je haar zwaar maakt. Eigenlijk heb ik al deze beloftes wel gemerkt tijdens het gebruik van dit product, lekker zacht en doorkambaar was het zeker! Daarnaast droogde het mijn al ietwat droge haarpunten niet uit maar kregen ze weer een levendige boost.

Ik kan eigenlijk geen nadelen aan dit lovely doucheproduct opmerken, en dat terwijl ik vaak wel erg kieskeurig ben qua haarverzorging. De geur is ook super lekker en doet me denken aan een luxe kappersbehandeling. Voor een tube/flacon van 150ml betaal je 15,75 in de John Beerens beauty webshop!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Trevor Sorbie Super Riche Intensive Treatment.”

  1. Lijkt me een fijn product. Aangezien ik nogal beschadigd haar heb lijkt me dit een goed product voor mijn haar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//