The Questions Of Life Tag!

Ik heb deze questions of life tag nu al een stuk of 5 keer voorbij zien komen en het leek me wel leuk om hem zelf ook eens te doen. Zeker omdat ik het lezen van de antwoorden van anderen ook zo leuk vind :D Here we go!

3

Welke herinnering van het afgelopen jaar geeft jou de grootste glimlach op je gezicht?
Ik had vorig jaar best wel een sucky jaar. Pas vanaf augustus ging het eigenlijk wel lekker en kreeg ik alles weer goed op de rit. Echt 1 moment of herinnering vind ik moeilijk te benoemen, er is zo veel gebeurd dat laatste deel van het jaar! Zo ben ik met Roy getrouwd, kreeg ik te horen dat ik weer tante wordt en dit keer van een klein neefje aankomende juni en ben ik  eind augustus 2014 begonnen met werken bij een geweldig leuk bedrijf met super gezellige collega’s. Ik vind gewoon de laatste 4 maanden van 2014 awesome, klaar ;)

12

Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?
Weeral zo’n lastige vraag. All I ever wanted was to be heard,.. So I sing :)

Wat zou je willen doen in je leven als er totaal geen beperkingen waren?
Ik zou mijn eigen fotostudio beginnen met daarnaast katten-opvang voor zwerfkatten :D

cute

Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?
Dat ik alles kan, wat dan ook, zolang ik er zelf maar in geloof!

Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?
Hoop, geloof en liefde.

11

Welke verandering wil je het komende jaar het liefste toepassen in je leven?
Nog positiever zijn, ook voor anderen om me heen die zelf in een negatieve spiraal zitten. Ik ben de laatste jaren al erg veel veranderd van een ontzettend negatief en pessimistisch jong meisje naar een ultra positief in het leven staande jonge vrouw en wil dat graag zo houden.

Life sucks from time to time and we all may struggle and fall, but have faith that there will always be sunshine and a helping hand to get to back up on your feet <3 There will never be a rainbow without a little rain :) Gelukkig heb ik een paraplu, of 2!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “The Questions Of Life Tag!”

  1. Wat een mooi tag ik heb hem niet eerder gezien. Leuk om zo weer iets meer over je te weten. Trouwens hou morgen mijn blog even in de gaten ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//