The Body Shop; Love Etc… Sun Kiss.

Toen ik begin mei met mijn moeder naar Maastricht was geweest dook ik meteen TBS in om een Love Etc geurtje te scoren. Lucky enough was er op dat moment net een dikke kortingsactie op alle geuren i.v.m. moederdag en kostte dit luchtje me maar €14.95 i.p.v. €20 (wat ik zelf al niet eens duur vind voor een lekker geurtje!).

Ik ben eigenlijk alleen maar lof over alle aspecten van dit geurtje, de verpakking en het flesje zijn gorgeous en de geur zelf is ook typisch mij; lekker zoet en zomers. Het flesje vind ik echt geweldig, een glazen flesje wat in kleur overloopt van oranje naar roze. Het doet me een beetje denken aan een zonsondergang aan het einde van een warme zomerdag.

Ik kan lang doorlullen over hoe fijn, lekker en perfect ik dit luchtje en alle andere punten hier aan vind maar dat is eigenlijk overbodig. Ik vind het gewoon een lekker luchtje voor de lente en zomer, klaar!

Ben je zelf nog op zoek naar het ultieme zomer geurtje en hou je wel van wat zoets? Dan raad ik je deze zeker aan. Let wel op; dit is een LE, wees er dus snel bij want op is op!

x femketje

PSSST! Doe jij al mee met de winactie waarbij je kans maakt op 1 van de 2 oranje navy armbandjes? De winactie loopt tot en met 13 juni!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “The Body Shop; Love Etc… Sun Kiss.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//