Persoonlijke Updates Atm!

Ola lieve lezers!

Hopelijk is dit echt de laatste update post over Roy en mijn ziekenhuisbezoeken. Vorige week dinsdag is hij naar de huisarts gegaan om voor een laatste keer doorverwezen te worden naar een ziekenhuis. Dit keer zijn we naar Terneuzen gegaan en guess what! Dinsdag is hij meteen opgenomen en zijn er een stuk meer en sneller onderzoeken gedaan naar waar zijn buikpijn nu steeds vandaan kwam. We zijn dus na 2 opnames in het ziekenhuis in Goes en een andere dag in het ziekenhuis in Vlissingen eindelijk geholpen en is de oorzaak gevonden en ook meteen opgelost.

Na eerst grof beledigd te zijn in Goes door simpelweg te zeggen dat Roy het zich maar verbeelde, in zijn hoofd haalde, zich aanstelde en dat het allemaal maar tussen zijn oren zat is er dus wel gewoon een lichamelijke oorzaak geweest, 2 zelfs; 2 kleine poliepjes in zijn darm, precies op de zere plek in zijn buik. Afgelopen vrijdagochtend kreeg hij het laatste onderzoek waarbij ze dus de poliepjes zagen en meteen hebben verwijderd. In de middag mocht hij alweer naar huis en was hij op dat moment zo fit als een hoentje!

Natuurlijk moet hij het nog rustig aan doen, hij was ruim 6 kilo afgevallen (bleek naderhand) door alle dagen die hij nuchter en de eerste twee weken ook voor NIETS in het ziekenhuis had gelegen. Maar hij voelt zich al zo veel beter dat ik een gat in de lucht sprong toen ik hem weer mee naar huis mocht nemen. Het was echt afzien de afgelopen 3 weken, niet alleen voor Roy maar ook voor mij. Alles viel echt samen op momenten dat ik er echt geen tijd, energie of inspiratie voor had (denk aan afstuderen, werken etc etc.).

Vandaag heb ik mijn laatste presentatie op school. Een raar idee eigenlijk, ik ben gewoon klaar na deze week. Geen student meer maar een beginnend professional. Als het goed is weet ik op het moment dat dit artikel online kom al of ik de presentatie voldoende heb afgerond of niet. Ik heb echt zitten stressen hem te maken en te oefenen, ik had voor het eerst in mijn schoolloopbaan gewoon tijd tekort! >.<

In ieder geval, het was een drukke, stressvolle maar vooral bewogen tijd de afgelopen maand maar ben blij dat Roy gewoon weer thuis is en deze week weer aan de slag kan gaan op zijn werk.

x femketje

PSSST! Doe jij al mee met de winactie waarbij je kans maakt op 1 van de 2 oranje navy armbandjes? De winactie loopt tot en met 13 juni!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Persoonlijke Updates Atm!”

 1. Blij te horen dat alles weer goed gaat :)
  Na regen komt altijd zonneschijn, als je daar maar in blijft geloven !

 2. O, wat ben ik blij dit te lezen! Klinkt heel goed! Ik had het zo te doen met jullie! Gelukkig dat het weer goed gaat! Neem jullie rust en geniet weer lekker met elkaar! En Roy nog wat aansterken!!

 3. ik ben blij dat het opgelost is !
  ik ben ook bezig met mijn laatste week van stage. Volgende week vrijdag nog eindwerkverdediging en dan is het ook gedaan voor mij… ik vind het ook een vreemd gevoel

 4. Pfff, wat een gedoe zeg! Ben blij dat het nu allemaal rustiger is. Nu lekker genieten van elkaar. Succes met de laatste loodjes op school.

 5. Wat fijn om te horen dat Roy weer beter is en dat de oorzaak eindelijk is gevonden! Wel erg dat dokters hem eerst niet geloofden =( Zeggen dokters al gauw als ze niet meteen iets vinden, vreselijk!
  Succes met de laatste dingetjes op school, gaat je vast wel lukken =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//