Terugblik Op 2014 – Happy New Year!

De laatste dag van 2014 is aangebroken. Hoog tijd dus om een terugblik te werpen op afgelopen jaar!

xmas12

Het jaar is rete snel voorbij gegaan, heb veel leuke momenten gehad maar ook zeker een aantal mindere. Zo ben ik 1 keer mijn baan kwijtgeraakt door de crisis, ben ik bij een andere baan opgestapt maar werk ik nu wel in een super leuk gezellig team! Ik heb nieuwe mensen leren kennen, maar ook zeker een paar vrienden verloren omdat vriendschappen en contact verwaterden. Ik ben gewoon getrouwd!!, op naar de 10 jaar samen :)

2014 was voor mij een vrij bewogen jaar waarin veel onzekerheden duidelijker of opgelost zijn geworden, maar ook een jaar waarbij ik gewoon elke dag door ben blijven bloggen. Dit is mijn uitlaatklep, my best online friend waar ik altijd mijn ei bij kwijt kan. I love you, lieve lezers!

10689490_762639043804386_5339166112398013858_n

Op naar 2015, een jaar waarin ik nog elke dag door blijf bloggen en waarin ik een shitload aan nieuwe looks, nail arts en reviews post.

Iedereen een heel erg fijn nieuwjaar gewenst, be safe and have fun <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Terugblik Op 2014 – Happy New Year!”

  1. Ik hoop ook dat je lekker zo doorgaat in het nieuwe jaar! Lees je blog met veel plezier! Fijne jaarwisseling en alvast de beste wensen!

  2. Ik hoop dat het komende jaar een fantastisch jaar mag worden, zowel qua blog als privรฉ. Ik wens je een fijne jaarwisseling en alvast een gelukkig nieuwjaar :).

  3. Fijn dat je je ei kwijt kan met bloggen. En gelukkig maar dat je weer een baan hebt =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//