Goede Voornemens & Hallo 2015!

Happy New Year party peeps!

Ik hoop dat iedereen een relaxte en veilige oud en nieuw heeft gehad en weer fris en fruitig aan het nieuwe jaar begint. In dit artikel een rijtje met goede voornemens en/of doelen, welke ik in dit spiksplinternieuwe jaar wil behalen :3

goals

Rijbewijs halen. Omdat het er echt van moet komen dit jaar!
– Ons huisje verder verbouwen en klussen. Kamer voor kamer pakken we het aan omdat het ander een te grote chaos wordt.
Meer me-time. Ik heb soms de neiging om mezelf voorbij te lopen. Ik blijf maar door gaan als een goed geoliede machine maar op een gegeven moment ben ik dood op. Meer me time in de vorm van lekker vroeg naar bed, een filmpje kijken of een gezichtsmaskertje op zijn tijd met een lekker muziekje en een theetje klinkt me goed in de oren.
Keep on bloggin! Want ik ben nog lang niet klaar in de beautyblog community :)

Wat zijn jullie goede voornemens of doelen die je dit jaar wilt behalen?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Goede Voornemens & Hallo 2015!”

  1. goede voornemens. Ik heb geen echte voornemens gemaakt, maar probeer vooral lekker te leven en me time is heel belangrijk ☺️

  2. Nog een gelukkig nieuwjaar en het allerbeste voor 2015! =D Goede voornemens heb je! De mijne is ook om dit jaar aan mijn rijbewijs te gaan beginnen, maar het is zoooo duur >.<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//