Tekstring Van Names4Ever.nl

Een weekje geleden contacteerde Names4Ever.nl mij met de vraag of ik niet een ring met tekst naar keuze wilde krijgen reviewen. Natuurlijk wilde ik dat want tja, ik ben en blijf een vrouw die gek is op sieraden en ringen passen daar perfect bij.
 
Ik heb voor alle duidelijkheid mijn naamring naar keuze gratis gekregen; dit heeft geen invloed op wat ik verder van de webshop en de kwaliteit van de ring vind!


Ik mocht dus een ring kiezen en omg wat was dat lastig. Ik ben nogal een twijfelaar en ik kon sowieso uit 3 diktes kiezen (4mm, 6mm of 8mm), 2 vormen (afgerond of vlak), welk lettertype grootte van de ring zelf en ook welke tekst, datum, naam of wat dan ook ik op mijn ring wilde. Uiteindelijk koos ik voor de dikste ring (8mm) die vlak afgewerkt was met de datum waarop ik en (nu alweer verloofde) Roy samen zijn namelijk 6 februari 2005. Ik wilde geen gewone letters, alleen de cijfers dus werd het 06-02-2005. Als lettertype koos ik voor Palazzo, deze vond ik voor cijfers persoonlijk het mooist.
De ring zelf.., wat kan ik er nog meer over zeggen dan: ik ben er verliefd op!

De ring werd ontzettend snel gemaakt en verstuurd, ik geloof dat ik mijn ring binnen 3 werkdagen al met de post bezorgd kreeg! Ook zat de ring netjes verpakt in een zwart doosje en in een stevige bubbeltjesplastic envelop. Klantenservice is zeker een pluspunt bij deze webshop! Ook wordt er netjes op de site vermeld dat er ook drukke momenten zijn op de webshop waardoor het soms iets langer kan duren voordat je je ring in huis hebt (denk aan drukte rond de feestdagen en valentijnsdag bijvoorbeeld).
Nu over de prijs die deze ring normaal gekost zou hebben: €79,95. Dat is zeker niet een klein bedrag, zeker niet voor studenten of thuiswonenden maar het is wel een ontzettend leuk cadeau en natuurlijk kosten kleinere/smallere ringen minder. Ook moet je je bedenken dat dit een echte zilveren ring is en je natuurlijk wel een uniek sieraad in huis hebt als je deze ring besteld.
Zoek je dus nog een leuk verjaardagscadeau, kerstcadeau of wat dan ook? Check dan zeker deze webshop even, misschien zit er wel iets leuks tussen wat jou aanspreekt!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Tekstring Van Names4Ever.nl”

  1. Wat een leuke webshop, en je hebt echt een leuke gravure gekozen. Altijd mooi sieraden met een speciale betekenis. :)

  2. Ik heb ook de naamring, ik heb de 4mm ik wist dus echt niet wat ik erin moest zetten dus eindelijk kwam ik op dit: Addiced to nailpolish ;)

  3. hai mensen,

    op de mijne staat , classy,sassy , sexy

    het zijn zeker mooie ringen.

    groetjes, Rila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//