Essence Topcoats; Glitter Topcoat + Quick Dry Topcoat.

Een aantal van mijn favoriete topcoats zijn deze twee van Essence. Afgezien van hun erg fijne en budgetproof prijs werken ze gewoon erg fijn en zijn ze op elke lak van welk merk dan ook, goed te gebruiken.
 
Als eerste de glitter topcoat; deze bevat een erg mooie zilverkleurige shimmer en is perfect om je mani een iets specialer effect te geven. Deze topcoat is ook perfect voor nail art of om je nagels een extra touch te geven. De topcoat droogt niet al te snel maar ook niet langzaam, precies goed als je even de tijd hebt om je nagels te doen.

De quick drying topcoat staat samen met een andere topcoat van Catrice op mijn nummer 1 qua topcoats. Deze topcoat is de snelst drogende die ik heb en werk ook ontzettend fijn. De topcoat zorgt er zeker weten voor dat mijn lak minimaal een week netjes blijft en beschermd mijn nagels voor mijn gevoel ook wel meer tegen inscheuren of breken (niet dat mijn nagels snel breken maar met de topcoat op mijn nagels het voelt alsof ze nog net iets sterker zijn dan normaal).

Deze topcoats zijn niet voor niets een paar van mijn all time faves en ik raad ze ook echt aan als je nog een topcoat zoekt!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Essence Topcoats; Glitter Topcoat + Quick Dry Topcoat.”

  1. Handig! Ik wil nog een nieuwe topcoat dus misschien ga ik deze wel aanschaffen.

    Liefs, Mariette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//