Teeez Holografische lakjes.

Een hele tijd geleden alweer was ik desperately op zoek naar de 3 prachtige holografische lakjes van Teeez. Maud van beautybeforebreakfast.blogspot.com was zo lief om deze voor mij te kopen en op te sturen omdat ze bij mij in Zeeland gewoonweg niet te krijgen waren.
Als eerste moet ik echt zeggen dat ik geen favoriet zou kunnen kiezen tussen deze 3 als dit mij gevraagd zou worden, ik vind ze allemaal wel wat hebben qua kleur en ze passen bij zowat elke gelegenheid wel, of het nu voor casual of fancy is, school,werk of thuis, het kan allemaal!

Als eerste de blauwe kleur in 02 cool. Super mooi holografisch effect in zonlicht en de blauwe tint is sowieso al een pracht om te zien. 

Als tweede de paarse lak, 01 outta control. Ook deze heeft een mooi holografisch effect en staat erg netjes als je bijvoorbeeld een bruiloft of ander soort feest hebt. 

Als laatste de roze lak, een mooie aparte roze tint die 01 smooth heet. Uiteraard heeft deze ook de mooie holografische finish in het zonlicht maar jammergenoeg was de zon ver te zoeken toen ik de swatchfoto’s maakte.
De lakjes kosten per stuk zo’n €4,50 en het is even zoeken waar je ze kunt krijgen, maar het is zeker wel mogelijk om deze te bemachtigen! De lakjes zelf drogen aardig snel en dekken ook erg goed, beter dan ik had verwacht (maar 1 of 2 laagjes en je hebt een egaal dekkend resultaat).
Al met al, zeker aanraders als je zelf nog een paar mooie holografische lakjes zoekt!
x femketje

PS: Vergeet je niet met de winactie mee te doen? Het is nog maar 4 dagen! 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Teeez Holografische lakjes.”

 1. Mooi zijn ze he <3
  Heb zelf de roze maar heb echt de neiging om de andere ook te gaan halen :p

 2. Erg mooi! Ik heb de roze ook! Ik wilde blauwe en de paarse ook heel erg graag maar ik kan ze nergens vinden :(

 3. OMG, they are all georgeus. And of course they can not be bought in Slovenia :( :(

 4. Ik woon vlakbij een Teeez verkooppunt dus ik ga er zeker even voor kijken, vind die paarse erg gaaf!

 5. Wat leuk zeg !
  Die paarse lijkt we een beetje mat, maar toch glitters..
  Klopt dit of ligt het gewoon aan de foto ? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//