Essence 50’s Girls Reloaded Lipsticks.

Laatst was de 50’s Girls Reloaded TE (of LE, geen idee wat het dit keer is) in de schappen en toen had ik weer eens geluk; ik kocht de laatste twee lipsticks op het nippertje en oh wat ben ik er blij mee! Deze TE had ook maar 2 lipsticks, namelijk in de kleuren 01 Back To The 50’s en 02 I’m Sailing.
Het thema van deze TE vind ik wel erg leuk, ik heb zelf namelijk wel wat met de jaren 50 omdat mijn moeder uit die tijd komt (1954) en me altijd veel verteld over die tijd etc.
01 Back To The 50’s is een super mooie, typische 50’s rode tint die erg mooi egaal en creamy aanbrengt. Er is verder vrij weinig over te zeggen, ik ben verliefd op deze lipstick en zeker gezien de prijs is het zeker een super goede deal geweest!

02 I’m Sailing is toch wel echt mijn ultieme favoriet van de twee lipsticks en dat komt vooral door de kleur. Ik ben echt gek op peachy/koraal achtige tinten en omdat ook deze lipstick super egaal en creamy aanbrengt ben ik er echt gek op.

De verpakking van beide lipsticks vind ik ook erg leuk (en mooi!) maar niet iets wat ik snel van Essence zou verwachten gezien de vorm. De prijs was zoals ik al eerder zei, aardig laag en zeker wel budgetproof, ze kostte me maar €1,99 per stuk. De lipsticks bevatten 3.5 gram product wat zo’n 18 maanden goed houdbaar is na het eerste gebruik (of opening).
Aan de ene kant vind ik het wel jammer dat deze lijn, zoals alle andere LE’s en TE’s, maar tijdelijk te krijgen is maar ik denk dat je op dit moment nog wel wat producten kunt scoren uit de schappen of afprijsbakken!
x femketje
PS: Vergeet je niet met de winactie mee te doen? Het is nog maar 4 dagen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Essence 50’s Girls Reloaded Lipsticks.”

 1. Super leuke lippenstiften, bij ons in de Kruidvat hadden ze er nog maar eentje en daar had iemand in zitten prikken, bleh. Maar goed dat je ze hebt gescoord!
  Ik hou een give away! Wil je meedoen? Je kunt een beautypakket winnen!
  Liefs, Charlie

 2. Supermooi deze kleuren, allebei. Ik zou echt niet kunnen kiezen tussen deze twee. Helaas was ik kennelijk te laat bij onze Kruitvat, want het schap was al helemaal geplunderd.

 3. Hm mijn google account 'mag deze pagina niet bekijken' maar mijn vraag was, wat is een TE?

  Liefs

 4. Wauw..erg mooi kleuren. Ik heb de rode gekocht! maar de andere kleurtje is ook erg mooi

 5. @Harriette oh dat is vaag!

  een TE is een trend edition, dat is eigenlijk een soort van LE (limited edition) maar dan simpelweg gekoppeld aan een bepaalde trend XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//