Tag: Bloggen!

Ola lieve lezers,

Ik kwam laatst deze tag tegen op verschillende blogs en het leek me wel eens leuk om hem ook in te vullen. Voel je vrij om de tag zelf ook te doen door hem over te nemen op jouw blog! Let’s go:

Hoe lang blog je al?
Sinds oktober 2010.

Hoeveel tijd per dag besteed je aan je blog?
Verschilt een beetje of ik moet werken of niet. Ik denk zo tussen de 1 en 5 uur. 1 uur of soms zelfs minder als ik die dag gewerkt heb, 5 uur als ik vrij ben en lekker vooruit kan werken.

Weten mensen in je omgeving dat je blogt?
Volgens mij de meeste mensen wel :3

Hoeveel volgers heb je?
Op dit moment (nu ik dit type) 630 via Bloglovin.

Hoe kwam je op het idee om te gaan bloggen?
Ik zat net in mijn 3e jaar van mijn nu alweer afgeronde HBO opleiding en ik wilde iets extra’s wat los stond van mijn opleiding maar waar ik wel mijn ei in kwijt kon: Beauty! Ik heb ontzettend lang getwijfeld of ik zou bloggen, denk wel een half jaar als het niet langer is, en toen heb ik op een avond simpelweg een blogspot blog aangemaakt (welke nu alweer uitgegroeid is tot femketje.nl en ik alles in eigen beheer heb :3)

Wat vind je het leukste aan je blog?
Dat je andere mensen leert kennen die dezelfde hobby’s hebben en alle mogelijkheden om leuke producten uit te testen! Ook het creatieve deel (denk aan fotografie, notd’s en eotd’s) vind ik er erg leuk aan. Ik kan er gewoon helemaal mijn ideëen en soms ook frustratie in kwijt!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Uit het dagelijks leven eigenlijk. Klinkt misschien heel saai maar het is wel zo XD

Heb je wel eens dat je geen tijd of zin hebt om te bloggen? En hoe los je dit dan op?
Ik werk vaak een paar weken vooruit en maak ook altijd meteen product foto’s op het moment dat ik de producten net binnen heb of gekocht heb. Dan heb ik dat maar alvast gedaan en kan ik testen, swatchen, proberen wat ik wil zonder me zorgen te maken over de foto’s ^^

Tot zover de tag over bloggen! Zoals ik bovenaan dit artikel al zei ben je vrij om hem over te nemen en op je eigen blog te plaatsen.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Tag: Bloggen!”

  1. Leuke tag lady! Wat heb je trouwens al veel followers, keep up the good work! Noooo, inspiratie uit het dagelijkse leven is juist leuk, iedereen leeft anders. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//