Favoriete Blushes & Highlighters ATM.

Wanneer de seizoenen veranderen, veranderen ook mijn dagelijkse beautyproducten en favorieten van dit moment. Nu we de winter bijna uit zijn leek het me leuk om mijn favoriete blushes en highlighters van dit moment eens te laten zien.

DSC_2632 copy Als eerste de blushes: Catrice Revoltaire LE blush in de kleur Colour Bomb, de most wanted blush op het moment dat deze collectie uit kwam met mooi ombre effect en een gorgeous shimmery koraal kleur. Dan een standaard blush van Essence in de kleur 10 Adorable. Deze heeft een wat meer roze tint en bevat vrijwel geen opvallende shimmer. Als laatste favoriete blush van dit moment een blush van Sleek in de kleur Coral. Een donkere koraal tint die ik vooral veel op grauwe winterse dagen draag (en ook nu want: maart roert zijn staart en weg is het mooie zonnige weer!).

DSC_2634 copy

1. Catrice Colour Bomb.
2. Essence 10 Adorable.
3. Sleek Coral.
4. Essence 01 Elf Yourself
5. ELF Persimmon.
6. Essence 01 Bella’s Secret.

De highlighters zijn best verschillend: als eerste de Essence Fantasia LE highlighter in de kleur 01 Elf Yourself. Een gorgeous metallic achtige shimmer die je ook makkelijk als oogschaduw kunt gebruiken. Dan een liquid highlighter van ELF in de kleur Persimmon. Deze ziet er erg fel en roze uit maar wanneer je het uitblend geeft deze een schattige elfjes-achtige lichtroze shimmer. De laatste highlighter is er weer 1 van Essence maar dit keer van de Twilight Breaking Dawn Part 2 collectie (01 Bella’s Secret). Deze heeft een meer gouden en warme shimmer en dus perfect voor de zonnige dagen die we vorige week gehad hebben.

Welke blush en/of highlighter is jullie favoriet op dit moment?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Favoriete Blushes & Highlighters ATM.”

 1. Ziet er goed uit! Voor die Breaking Dawn highlighter lijkt me ontzettend mooi! Jammer dat dat een LE was hihi.

 2. de catrice multi colour blush is echt een favoriet van mij!
  Of die van fogan cosmetics , die gebruik ik ook vaak !

  en die 2 van essence fantasia en breaking dawn , vind ik echt supermooi!

 3. Mooie blushes en highlighters! Die colourbomb van Catrice is zo mooi! Mijn favoriete highlighter is die van Catrice ‘Prime and fine’! :D

 4. Die van Twilight heb ik natuurlijk ook als echte Twilight fan en ik gebruik hem heel vaak. Hij is zo mooi goud!

 5. Mijn favoriete blush op dit moment is Rose gold van sleek (ik draag niet zo vaak blush) en mijn favo highlighter is de highlighter van Chanel van de lentecollectie! :)

 6. Wow, de 1,2 en 4 vind ik mooi! De Catrice Colour Bomb, Essence 10 Adorable en Essence Elf youself. Dat zouden echt kleurtjes zijn die ik op zou doen.

 7. Ohja, de fantasia-highlighter! Die was ik alweer helemaal vergeten… ligt hier ook nog te liggen. Whoops ;)

 8. De blush van Catrice is mooi! =D En de blush van Sleek, zo’n soort kleur heb ik ook, alleen vind ik die al snel te donker voor mijn zeer lichte huid. En de Fantasia highlighter heb ik ook =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//