Sweet Color Polishes #4 & #11 *Flakie Lakjes!*

Bij bornprettystore.com hebben ze vaak leuke aanbiedingen of mooie kortingsacties. Zo bestelde ik alweer ruim een maand geleden een aantal lakjes waaronder deze twee flakie beauties! Ik moet zeggen dat ik ze erg snel binnen had, met 2 weken kwam de pakketpost ze al brengen, terwijl ik er normaal toch zeker wel 3/4 weken op moet wachten.

4

DSC_5490 copy

Ik heb de kleuren in nummer 4 *foto hierboven* en 11 *foto hieronder* besteld, echt namen hebben deze lakjes niet. Deze flakies zijn het meest mooi over een simpele zwarte basislak, wat ik ook voor de swatchfoto’s aangebracht had. Nummer 4 heeft echt een regenboog effect en bevat kleuren zoals paars, groen, geel en oranje. Nummer 11 heeft meer flakies in de kleuren oranje, roze en blauw. Op de swatches had ik maar 1 laagje van de flakie lakjes aangebracht, voor een nog kleurrijker effect en meer dekking van de flakies kun je natuurlijk altijd een tweede laagje aanbrengen.

DSC_5491 copy

Ik heb de lakjes zelf voor $8,99 gescoord maar op dit moment zijn ze alweer een dollar duurder. Okay, super budget zijn deze prachtige lakjes niet maar 12ml voor $9 vind ik zo slecht nog niet!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

27 thoughts on “Sweet Color Polishes #4 & #11 *Flakie Lakjes!*”

  1. Ik vind nummer 4 zo mooi. Soms doe ik ook twee laagjes op. Flakies overdose <3 Zo te zien moet ik nummer 11 ook hebben :)

  2. Ze zijn echt heel mooi, zwart wordt echt veel gebruikt als base color, maar daar zie je natuurlijk ook alles mooi op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//