Summer Updates Op femketje.nl :3

Ola lieve lezers!

As you might have noticed: Het is eindelijk zomer en voor velen ook zomervakantie. Dit betekend dat ook ik het iets rustiger aan ga doen aangezien veel lezers weg zijn of lekker op het Nederlandse strand vertoeven, en dus minder snel achter hun laptop, pc of tablet blogs aan het lezen zijn. Zelf ga ik dit jaar niet op vakantie maar werk ik lekker door om wat extra geld te verdienen *we zijn rustig aan op zoek naar een koophuis en dat is niet bepaald goedkoop*.

Hoe zal het vanaf deze week gaan met de nieuwe blogposts en andere dingen? Op dagen waarop ik een NOTD of EOTD online zet (maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag) zal er altijd een tweede artikel diezelfde dag online komen. Op andere dagen (woensdag, vrijdag en zondag) zal er 1 langer artikel *of filmpje op zondag* online komen. Op die manier blijft er een goed evenwicht en toch elke dag voldoende lees -en kijkvoer voor mijn lieve lezers :3 Ik denk dat ik dit ritme tot en met augustus aanhou, en dat er daarna vanaf september weer gewoon dagelijks 2 artikelen online zullen komen!

Ik wens iedereen een fijne vakantie toe en blijf vooral elke dag even rondkoekeloeren op femketje.nl! Kun je niet genoeg krijgen van miss femketje: check dan mijn instagram, youtube en twitter, of like de facebook pagina!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Summer Updates Op femketje.nl :3”

    1. Aww lief! Dankjewel :3

      Ik vind het niet zo heel erg dat we niet op vakantie gaan, we zijn al sinds zomer 2010 niet meer geweest en mis het niet zo heel erg. Af en toe een dagje weg vind ik al super leuk en zie die vaak ook echt als vakantie ^^

  1. Jammer dat je niet op vakantie gaat, maar sparen voor een koophuis is ook leuk! Succes met bloggen van de zomer. :) xx

  2. Ik geef je groot gelijk dat je het even wat rustiger aan doet =) Sowieso al geweldig wat je elke dag plaatst! Geniet van de zomer en succes met het zoeken naar een leuk huis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//