Hannah Touch Of Silk.

Laatst won ik dit wonderpotje Hannah Touch Of Silk ter waarde van maar liefst €69 bij Tim. Sinds ik dit voor de eerste keer uitprobeerde wil ik niets anders meer! Misschien hebben jullie er al eerder iets over gehoord aangezien het letterlijk een prize winning product is, maar toch wilde ik dit barstens vol siliconen gezichtsproduct reviewen.

DSC_3579 copy Okay, siliconen.. Serieus?! Iedereen gilt altijd over silicoon-vrije producten maar dit potje zit er vol mee en mijn huid is er zo ontzettend veel van opgeknapt. Wat belooft Hannah Touch Of Silk nu eigenlijk: een gave, egale en matte teint door een product wat helpt littekentjes te vervagen en de beschadigde huid te verbeteren. Daarnaast is het jeukstillend en helpt het huidverkleuringen tegen te gaan. Klinkt allemaal erg goed en super veelbelovend, maar is dit nu ook echt waar? Ik heb het zelf nu zo’n 2 maanden gebruikt en ik moet zeggen dat ik na een week of 2 al ontzettend veel verschil merkte.

Ik ben begin dit jaar overgestapt naar een andere anticonceptiepil en daardoor is mijn huid een beetje lijp geworden en werd het erg onrustig met hormonale acne en al die fratsen. Deze transparante en super silky aanvoelende gel maakt mijn huid super zacht en egaal en is daarnaast voor mijn huid en foundation de beste primer ever. Ik hoef mijn foundation de hele dag niet bij te werken als ik een fullface make-up draag, terwijl ik dit normaal wel moet door mijn gecombineerde huid. Door acne heb ik snel wat rode vlekjes en ook heel wat littekentjes. Aangezien mijn huid super bleek is blijf je die ook lang zien >.< ik moet zeggen dat dit awesome spul heel erg heeft geholpen mijn littekentjes snel te vervagen, maar ook merkte ik dat acne/puistjes sneller wegtrokken wanneer ik dit jelly achtige spul gebruikte. Ik ben super blij met dit wonderpotje!

DSC_3581 copyDe prijs is zeker hoog en niet super betaalbaar voor iedereen. Ook zit er maar 45ml in een pot. Zelf doe ik wel erg lang met dit potje, na anderhalve maand gebruiken was ik nog steeds niet aan de binnenkant van de pot begonnen maar kon ik nog steeds kleine beetjes van het dekseltje gebruiken. A little goes a very long way met dit spul! Het smeert uit en trek in alsof er een engeltje over je gezicht fladdert. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik om ben. Ik was eerst best terughoudend ten opzichte van dit product omdat er zoveel siliconen in zitten, maar het heeft mijn huid alleen maar tot 90% verbeterd en egaler gemaakt.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Hannah Touch Of Silk.”

  1. Jij wint nog wel eens wat he! ;)

    Ik ken de crème, deze is bij een behandeling bij Hannah wel eens bij me aangebracht. Echt super fijn en zacht!

  2. Fijn dat het zo goed voor je werkt! Dit is bet enige product van hannah waarover ik niet enthousiast ben, maar sinds gisteren is het bij mij in de herkansing icm het Opulence Serum. Ik ben benieuwd of ik mijn mening kan bijstellen over twee maanden.

  3. Fijn dat het voor jou zo goed werkt én dat het zo zuinig is, zeker als het toch niet zo goedkoop is. Maar zo zie je maar he, iedereen reageert anders op siliconen :-)

  4. Wat goed dat het zo verbeterd is, je huid. Ik ben ook echt van mening dat als een product duur is, maar wel goed is voor je huid, het dan niet erg is van de prijs.

    1. Nee inderdaad! Als je huid van zichzelf goed is heb je de perfecte basis voor simpele en snelle make-up als je dat wil dragen ^^ Geen gedoe meer met concealers en al die shiznit, gewoon een klein beetje dagcreme en misschien wat lichte foundation en je bent klaar! Daar heb ik ook wel wat meer voor over :3

  5. Ik heb het ook geprobeerd samen met het opulence serum. Helaas kreeg ik allemaal dikke ontstekingen en rare bulten. Ben toen gestopt met touch of silk en toen knapte het weer op. Ben wel steeds het serum blijven gebruiken en die vind ik echt fijn! Later heb ik de touch of silk weer geprobeerd en weer kreeg ik ontstekingen. Zo jammer maar mijn huid is er niet geschikt voor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//