Sometimes Life Changes Unexpectedly.

De titel van dit artikel verklapt stiekem al een berg. Mijn leven lag vorige week eventjes voor een deel overhoop. Chaos en paniek in huize femketje, of in ieder geval in mijn hoofd.

changesIk kreeg voor het gemak vorige week dinsdag aan het einde van de extreem drukke dag eventjes te horen dat mijn contract niet verlengd zou worden. De zaak waar ik nu nog werk stopt er mee begin september en dat zou betekenen dat ik zelfs voor het einde van mijn contract in eind september, er uit zou vliegen samen met nog een andere collega. “Hoezee, hoezee.. Let the sollicitatie games begin” dacht ik nog.

Erg lang heb ik er niet over gedaan om van mind-set te switchen. Ik MOEST asap nieuw fulltime werk vinden. 1 dag na het nieuws had ik al 5 brieven getypt en verstuurd, 2 afwijzingen gehad en zag de bui eigenlijk wel alweer hangen. Tot ik vorige week donderdagavond nog een poging waagde voor een mooie fulltime baan met wat meer administratieve en zakelijke functies. Vrijdag werd ik gebeld dat ik op gesprek mocht komen, en afgelopen zaterdag heb ik in de loeiende hitte van 35 graden, tussen het werken door die dag mijn gesprek gehad. Nog geen 2 uur na het gesprek werd ik gebeld. Ik ging er vanuit dat het slecht nieuws was want ja, het was wel erg snel! Maar nee, ik heb de baan aangeboden gekregen en BAMMES, ik nam die natuurlijk aan!

Als alles goed is ben ik dus in de laatste week van augustus al aan de slag bij mijn nieuwe baan, wat nog dichter bij huis is ook :) Deze week nog even al het papierwerk regelen en die nieuwe baan is mine. Ik ben erg benieuwd naar mijn spiksplinter nieuwe baan, omdat het toch ietsje anders is dan wat ik altijd gedaan heb. Het is spannend maar in a good way! :D

Wanneer het leven ontiegelijk tegen zit: no worries, alles komt uiteindelijk altijd goed, zolang je maar in jezelf blijft geloven.

Het enige minder leuke aan deze massive fulltime baan is dat ik wat minder tijd zal hebben om veel te blijven bloggen. Misschien merken jullie er niets van omdat ik vaak veel vooruit werk, maar misschien zullen er dagen zijn dat er eventjes niets online komt. In ieder geval blijf ik wel gewoon bloggen en rondhangen op andere blogs misschien alleen ietsjes minder dan normaal :3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Sometimes Life Changes Unexpectedly.”

  1. Toppie! Gefeliciteerd met je onverwachte nieuwe baan! Wat voor soort baan is het? In ieder geval top gedaan! ;-)

  2. Dat is wel heel snel dat je een nieuwe baan hebt, wow! Dat is ook al een hele prestatie op zich, knap! Gefeliciteerd en veel plezier met je nieuwe baan. :)

  3. Ik ben ook op zoek naar nieuw werk. Ben al drie maanden bezig en na meer dan 30 sollicitaties nog steeds niks nieuws gevonden. Ik denk dat ik op 20 sollicitaties niet eens een reactie heb ontvangen en op de andere 10 alleen maar vage afwijzingen. Dus je weet echt niet hoeveel geluk je hebt. Gefeliciteerd!!!

  4. Ah wat enorm fijn dat je zo snel de kracht heb gevonden om te gaan solliciteren en gelijk een nieuwe baan hebt! Wat onwijs fijn! Alvast heel veel succes en plezier op je nieuwe werkplek :)

  5. YEAH! Good for you! Gefeliciteerd meis! Wat ontzettend tof dat het eigenlijk zo snel is gegaan.

    En dat bloggen komt wel. Het zal even wennen zijn maar het gaat vast vanzelf goed komen!

  6. gefeliciteerd! Je hebt een moeilijke week gehad, maar het super snel opgelost! ik heb nog nooit op je gereageerd, maar vond dat ik nu wel even moest zeggen dat ik het knap van je vindt dat je dit zo snel hebt opgelost!

  7. Wat een enorme schok moet dat geweest zijn over je baan.. gelukkig komt het helemaal goed dus gefeliciteerd en heel veel plezier met je nieuwe baan!

  8. Ik las het gedeeltelijk al op Facebook ja, wauw! Nogmaals, gefeliciteerd!! =D En mooi gezegd, uiteindelijk komt alles weer goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//