10 Things On My Bucketlist.

Mijn bucketlist, oftewel lijstje met stuff wat ik nog allemaal wil doen of bereiken in mijn leven. Ik vind het soms best lastig om over de toekomst na te denken, al helemaal omdat er zo snel iets kan gebeuren wat je hele leven veranderd. Toch ben ik er even voor gaan zitten en heb ik 10 dingen bedacht wat ik echt nog wil doen, delen of bereiken in mijn leventje.bucket-list

– Trouwen in Las Vegas. Gewoon omdat het kan!
– De eerste kleinzoon voor mijn ouders produceren. Tot nu toe zijn er alleen nog maar kleindochters, zou awesome zijn als ik mijn ouders hun eerste kleinzoon zou kunnen geven. En nee, er zit nog niets in de planning voor de komende paar jaren, maar je weet maar nooit ;)
– De loterij winnen. Een miljoen of 10 ofzo zou mooi zijn.
– Een groot deel van het gewonnen geld doneren aan goede doelen. Vooral goede doelen gericht op welzijn van dieren vind ik awesome.
– Een boerderij bezitten met koeien, ganzen en geitjes.

– EINDELIJK een rijbewijs halen, of scootercertificaat is ook goed.
– Een vakantie naar Japan.
– Met mijn ouders gaan varen net als vroeger.
– Een tattoo nemen van mijn familie wapen.
– Een eigen muziek album opnemen en clips maken. Childhood-dream, laten we het daar op houden ^^.

Wat heb jij bovenaan je bucketlist staan?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “10 Things On My Bucketlist.”

  1. Voor mij staat bovenaan een reis naar japan, maar deze wordt 2016 vervuld, dan ga ik met een hele groep mee en dan de volgende is een eigen paardje hebben. Dat komt pas na de reis van japan, want het zijn alletwee kostelijke dingen :p

  2. Leuk lijstje! Je rijbewijs halen lukt je wel, gewoon beginnen :). Ik weet zeker dat je heel erg blij bent als je ‘m straks hebt, geeft zoveel vrijheid!

  3. Ik heb vooral veel simpele dingen (en ook wat grote dromen) op mijn bucketlist staan, het voordeel van simpele dingen is dat deze doelen makkelijk haalbaar zijn en het een kick geeft om na een jaar een aantal dingen af te vinken.

    Zo wil ik graag een keer koffiedrinken bij Starbucks, helemaal alleen naar de Efteling, leren pianospelen, een hele nacht op het strand blijven en de zon zien opkomen. En ooit laat ik mijn ogen laseren, als ik lef genoeg heb.

  4. Leuke lijst en het meeste kun je zelf waarmaken :-) Die loterij staat ook al jaren op mijn lijst haha en ik denk niet dat ik die ooit van mijn lijst zou kunnen strepen.

  5. Leuke doelen =D Ik wil ook graag eens mijn rijbewijs of motor rijbewijs halen, ben 25 en het is zooo duur. En ik wil graag naar Australie en ooit een opleiding visagie gaan doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//