Sleek Eyedusts Innocence & In The Nude.

Het is alweer een tijd geleden dat ik deze twee eyedusts had besteld bij boozyshop.nl maar ik heb ze uiteindelijk goed kunnen uittesten en een duidelijk review over kunnen schrijven.

Beide eyedusts hebben me maar €3,50 gekost, dit was wel de sale prijs dus normaal kosten ze ietsjes meer dan dat. Per potje heb je 6.5 gram product waar je echt ontzettend lang mee doet omdat je per keer niet veel product nodig hebt. De pigmentatie is namelijk super goed en elk potje gaat ongeveer een jaar lang mee mits je er met schone kwasten in gaat.
Innocence is een mooie wittige maar natuurlijk ogende tint die naast gewone basis oogschaduw tint ook erg handig is als highlighter voor onder het wenkbrauwbot of in de binnenste ooghoeken.
In The Nude heeft net een wat andere tint dan Innocence en oogt geswatched meer zilver/grijs dan dat deze in het potje doet lijken. Ook deze geeft een erg mooi natuurlijk effect en de kleur is makkelijk op te bouwen en intenser te maken.
  


De eyedusts vind ik wel een erg aparte maar super fijne textuur hebben. Net uit het potje en op de huid blijft het wat brokkelig maar als je er een keer of 2 zachtjes met je kwast of vinger over heen gaat wordt het een mooie egale tint zonder losse stukjes of brokkelige deeltjes. Ook gaat hierdoor blenden met andere kleuren en oogschaduws erg makkelijk.
Beide eyedusts hebben een erg shimmery en metallicachtige finish wat ik persoonlijk wel erg mooi vind!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Sleek Eyedusts Innocence & In The Nude.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//