Essence French Glam: 01 + 03.

Een tijdje geleden is het alweer dat ik deze twee lakjes van Essence gekocht had en ik moet zeggen dat ik aardig verrast en erg tevreden ben over deze juweeltjes! Beide lakjes kostte me maar €1,79 per stuk waarvoor je 8ml lak per potje krijgt. De potjes zelf vind ik wel handig lakken, mooi formaat van de dop en het kwastje werk van beide ook erg fijn en lakt niet streperig.

01 White glam is een mooi wittg sheer lakje met mooie groene/blauwe shimmers in. Dit lakje is wel goed en snel dekkend te krijgen, zeker als je telkens met dunne laagjes werkt zit je met 3 laagjes goed! Deze lak vind ik zelf echt perfect als basiskleur of achtergrondkleur voor nail art.
03 Pink glam is een mooie natuurlijke roze tint die een lichtgele/goude shimmer bevat. Ook deze lak is perfect voor nail art maar ook om alleen te dragen voor een meer natuurlijk en super draagbaar effect.

Ik geloof dat 1 van de 2 lakjes wel uit het assoritment is gehaald een tijdje terug, maar als je geluk hebt kun je deze nog wel in 1 van de uitverkoopbakken scoren voor een nog lagere prijs dan dat ik ze gekocht heb!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Essence French Glam: 01 + 03.”

  1. Ik houd echt van dit soort lakjes. Lekker subtiel, maar toch net even anders. :D

  2. De pink glam heb ik zelf ook, deze is indd erg handig bij nail art.
    groetjes LindaB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//