Sleek Blush Rose Gold.

Een tijd geleden alweer had ik een bestelling bij boozyshop.nl gedaan waarbij ik mijn aller eerste sleek producten gekocht heb. Een van die producten was deze prachtige blush die al langere tijd op mijn wishlist stond na reviews te hebben gelezen op meerdere beautyblogs.

De blush geeft echt letterlijk een gorgeous resultaat. Ten eerste is de blush super gepigmenteerd en heb je dus per keer erg weinig product nodig. De blush blend fijn en heeft ook wel een lekker geurtje. De kleur is echt prachtig; een koraalroze tint met een mooie gouden shimmer die elke huid er gezond en glowy uit kan laten zien.

  
Over de verpakking ben ik ook erg tevreden, ze gaan best makkelijk open en dicht als je wat kortere nagels hebt en aan de binnenkant zit een grote spiegel (erg handig voor onderweg!). Elke blush bevat 8 gram wat zo’n 2 jaar goed houdbaar is mits je er met schone kwasten e.d. in gaat. De blush heeft me toendertijd bij boozyshop.nl maar €4,95 gekost, echt een koopje voor zo’n mooie blush!
Zeker een aanrader dus!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Sleek Blush Rose Gold.”

  1. Ik vind dat zo'n prachtige blush he! Elke keer als ik 'm zie, denk ik: hebben!! Maar heb 'm nog steeds niet gekocht haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//