Sleek Blush Coral.

Een tijdje geleden alweer had ik samen met nog wat andere sleekproducten deze blush besteld bij boozyshop.nl voor nog geen €5,00 (hij kostte me maar €4,95 om precies te zijn). Ik ben sowieso wel erg van de oranje, koraal en peachyachtige tinten blush en daarom wilde ik deze blush graag een kans geven om ook onderdeel van mijn stash te worden.

Ten eerste vind ik de verpakking erg fijn. Er zit een mooie grote en handige spiegel aan de binnenkant en het enige nadeeltje aan deze blush is dat hij ietsjes moeilijk te openen is als je erg lange nagels hebt.
De blush zelf is aardig goed gepigmenteerd maar is ook makkelijk in kleur op te bouwen als je een wat feller resultaat wilt. Ook blend de blush erg fijn in de huid, ook als je foundation draagt. De kleur is overigens echt prachtig; mooi donker koraal die een matte finish geeft. Er zit verder geen super aanwezige of opvallende shimmer in zoals bij bijvoorbeeld de sleek blush rose gold, maar dat vind ik juist zo mooi aan deze matte ogende blush.

Al met al vind ik het een erg fijn product en raad ik je deze zeker aan als je nog een donkere koraal tint blush zoekt. De blush bevat 8 gram product wat 2 jaar lang goed houdbaar is!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Sleek Blush Coral.”

  1. Mooie kleur he!
    Heb hem ook maar bij mij komt er heel weinig kleur vanaf.. net alsof hij te hard is.. heel raar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//