Catrice 250 I Sea You!

Weer een lakje wat jammer genoeg uit het assortiment is gegaan toen het najaars assortiment er weer aan zat te komen. Voor maar €1,00 heb ik dit lakje gescoord bij mijn local kruidvat.

De verpakking is fijn en herkenbaar voor catrice en het kwastje werkt fijn en niet streperig. Ook droogt de lak over het algemeen best snel en dat is altijd een pluspunt!
Het lakje zelf heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een mooi zee achtige kleur. Een mix van blauw en groen om precies te zijn. Het lakje is perfect voor de herfst gezien de kleuren die de natuur dan weer heeft maar de lak is in elk ander seizoen ook perfect te dragen en makkelijk te combineren.

 Onderstaande swatch foto was jammer genoeg met flits moeten maken, vandaar dat de kleur daar wat verschilt van de andere foto’s!
Zelf vind ik het lakje echt super en is het zeker 1 van mijn favorieten op dit moment. Ondanks dat de lak toch ietsjes donkerder is dan waar ik op dit moment van houd, vind ik het alsnog een erg mooie lak voor deze tijd van het jaar!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Catrice 250 I Sea You!”

  1. deze heb ik ook maar die kleurt veel minder fel en blauw, meer zeegroen. of komt dat door het licht? Tis in iedergeval een mooi lakje :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//