Sinful Colors – Blue By You.

Naast roze lakjes zijn blauwe kleuren toch ook best snel favoriet geworden in huize femketje. Blauwe tinten in alle soorten, maten, met en zonder glitter of gewoon lekker creamy: ik draag ze allemaal! Daarnaast is Sinful Colors op dit moment 1 van mijn favoriete nagellak merken, al helemaal nu het makkelijk bij het Kruidvat te koop is. Vandaag review ik een blue-beauty van het merk: Blue By You.

DSC_7443

Blue By You heeft niet alleen een prachtige tint met gorgeous teal kleurige shimmer die me doet denken aan een diep blauwe oceaan. Nee, deze lak dekt ook nog eens super snel en egaal met maar 2 dunne laagjes. SCORE!

Dunne laagjes betekend ook een kortere droogtijd en dat is al helemaal een pluspunt. Lang wachten tot een lakje compleet droog en uitgehard is: Ain’t nobody got time for that!

DSC_7441Sinful Colors lakjes als deze kosten ook nog eens bijna niks, voor 1,99 euro kun je al een 15ml beauty bezitten!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Sinful Colors – Blue By You.”

  1. Oeh, pretty blauw kleurtje! Perfect voor deze mooie zonnige dagen, ik denk dat ik deze kleur wel op mijn teennagels zou willen dragen :)

  2. Dunne laagjes vind ik ook lekkerder, want zo’n dikke strooplaag duurt zo lang om te drogen.. bah. Wel een gorgeous kleur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//