Sinds 6 Februari 2005; Today’s Our 7th Year Anniversary!

Ola lieve lezers!
Vandaag is hetdan eindelijk zo ver; Roy en ik kunnen er weer een jaartje bij optellen. Vandaagzijn we maar liefst 7 jaar samen. Like OMG, 7 jaar alweer en ik ben nog maar 21*do the math*. 
 (een oude foto van ons twee, ik geloof dat dit in januari 2010 was)
 
Omdat 7 jaar tochniet niets is wilde ik er toch eventjes een klein artikeltje aan wijden door devolgende vragen aan jullie, mijn trouwe en vooral lieve lezers, te stellen:

Hoe ziet jullie droomman of droomvrouw er uit, heb je deze al gevonden en hoehebben jullie elkaar ontmoet?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Sinds 6 Februari 2005; Today’s Our 7th Year Anniversary!”

 1. Bjorn en ik zijn komende zomer al 2 jaar tesamen, voor ons beiden is dit onze eerste keer in zo'n lange relatie waarin we het zelf al hebben over samenwonen en kinderen. Als we later een dochtertje krijgen zal ze dus zeker en vast Ilja noemen :)
  Hmmm, hoe hebben we elkaar leren kennen. Eerst en vooral via Netlog, ik herinner me nog dat ik telkens zat te wachten achter de computer tot hij thuis was van zijn werk en we weer konden bijpraten. Ook werkte hij op dat moment ergens waar ik met de fiets moest passeren naar school.
  Na mijn examens hebben we op een dorpfestivalletje afgesproken en hebben we samen gedanst enzo. Omdat het al laat was en ik mijn ouders niet wou opbellen heeft hij mij en mijn vriendin naar huis gevoerd. Toen ik was uitgestap wist ik dat ik de sprong moest wagen en stak ik opnieuw mijn kop binnen in de auto en kustte hem.
  Grappig was dat net een camionne voorbijreed waardoor mijn rok in de lucht vloog XD

  Hmmmm, ik vind het nog steeds heerlijk om over deze momenten terug te praten

 2. Aah wat leuk! Proficiat :)

  Mijn droomman ziet eruit als Taylor Lautner, hahaha. En nee die heb ik nog niet gevonden helaas :p

 3. Gefeliciteerd zeg, wat een bijzondere dag voor jullie. Ik ben vorig jaar met mijn droomman in het huwelijksbootje gestapt :)

 4. Woohoo, proficiat! Ik ben na meer dan 3 jaar wachten eindelijk samen met m'n droomvent. Superlief en romantisch, grappig en veel gemeenschappelijke interesses.. En niet te vergeten, een lekker groot droomlijf met bruine haren en ogen!

 5. Gefeliciteerd! :D

  Mijn ultieme droomman is natuurlijk Mr Darcy uit Pride & Prejudice, en degene waar ik nu mee samen ben komt pretty close in de buurt! Eergisteren kwam hij met een superschattig bosje mini-roosjes, zo lief! <3

 6. Gefeliciteerd! 7 jaar is al heel wat he! :-) Ik en mijn ventje zijn sinds 1 februari (verleden week dus!) 10 jaar samen! En we kennen elkaar ondertussen een 17-tal jaar. Ik heb hem leren kennen in het café van mijn vader. Het was liefde op het eerste zicht, maar uit verlegenheid er nooit over gesproken… Elk onze eigen weg geleid, maar uiteindelijk zijn we toch samen gekomen. Dus nu 10 jaar en 2 flinke dochters later :-)

 7. Gefeliciteerd :D

  Ik denk wel dat ik mijn droomman gevonden heb. We passen heel goed bij elkaar, qua opvattingen, humor en we vullen elkaar ook goed aan.

  Op 1 maart zijn Pieter en ik 4 jaar samen en we wonen nu 2,5 jaar samen. We hebben veel lol en plezier samen, maar het is ook wel heel serieus. Ik weet niet wat ik zonder hem zou moeten. Hij is mijn beste vriend en samen zijn is supermakkelijk. 4 jaar voelt als veel langer, maar op naar de 7 jaar :)

 8. gefeliciteerd! :D

  ik ben zelf bijna 6,5 jaar samen met me vriend en ik heb hem op school leren kennen :)

 9. Wauw, gefeliciteerd! <3 Echt leuk om te zien dat dit ook nog steeds ''kan'' :D

 10. Gefeliciteerd! Wow al zo lang samen op zo'n jonge leeftijd. Jullie moeten wel voor elkaar bestemd zijn. Nog veel geluk in jullie verdere relatie. x

 11. Ahwww, wat een lieve foto van jullie twee! :) Van harte gefeliciteerd met jullie 7 jaar samen zijn, ga zo door! :D

  Helaas heb ik zelf nog niet da one gevonden maar ja who knows someday I will :D Happy single zijn is ook oké maar I will keep my eyes open :P ;)

 12. Leuk!!! Gefeliciteerd!!! =D Ik heb al ruim drie jaar een vriend =)

  Foto van jullie samen is echt heel leuk.

 13. Gefeliciteerd! Dat is echt al heel lang! Ik ben nu 18 en heb ook al 3 jaar een vaste vriend.

 14. Gefeliciteerd! Echt heel lang :)
  en wat een mooie foto!

  Zelf ben ik ook 21 en hoop ik 15 mei ons 5jarig jubileum te vieren ;)
  Mijn vriend kende ik toen al een paar jaar, we waren bevriend. Maar op ons 16e gingen we met z'n 2en (gewoon omdat mij dat handig en leuk leek, hij kon me thuisbrengen want woonde in de buurt en met een jongen mocht ik tenminste later thuiskomen) carnval vieren en na carnaval bleven we maar afspreken en zagen elkaar dagelijks op school :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//