Anastasia Beverly Hills; Clear Browgel.

In de Glossybox vanDecember zat o.a. deze transparante wenkbrauwgel van Anastasia Beverly Hills.Ik ben zelf echt gek op clear browgels en ik gebruik normaal altijd een browgelvan essence of hema. Ik was daarom ook erg benieuwt of deze van dit merk beter,slechter of even goed werkte aangezien de prijs van deze aardig hoog is. Naastde browgel zat er ook nog een klein tweezertje bij van hetzelfde merk. Debrowgel en tweezer kosten normaal gesproken €21,50 en €28,50. (erg prijzig vooreen uitwonende studente als ik!)

De browgel isdierproefvrij, wat ik zelf wel erg belangrijk vind bij cosmetica. De verpakkingvind ik wel okay, niet spectaculair maar dat hoeft voor mij sowieso niet echt.Wel heeft de gel een fijne applicator waarmee ik heel precies de gel kanaanbrengen.
Vergeleken bij andere(veel goedkopere) browgels is deze wel erg goed qua structuur etc; de gelblijft lang goed zitten en je hoeft hem niet nogmaals aan te brengen op eendag. Wel vind ik de prijs erg hoog, zeker vergeleken bij die van hema ofessence die 10x goedkoper zijn.
Ook het tweezertje vind ik wat aan de prijzige kant en niet veel beter dan een andere van bijvoorbeeld kruidvat. Wel is dit een mini variant en weet ik dus ook niet of deze voor dezelfde hoge prijs verkocht wordt (als er al een normale grootte te krijgen is?).
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Anastasia Beverly Hills; Clear Browgel.”

  1. Ik vind het tweezertje echt héél fijn. Ik heb erg kleine handjes en deze is voor mij ideaal ook lekker scherp :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//