Simpele Tips Om Er Stralend Uit Te Zien.

Soms heb je het allemaal even helemaal gehad. Je huid is een drama (raise your hand if you feel me girls!), je hebt boyfriend troubles of misschien stress je de pan uit door je school, werk of thuissituatie.

In dit artikel een paar simpele tips waar echt iedereen zich aan kan houden, gewoon, om wat lekkerder in je vel te zitten waardoor je er uiteindelijk stralender uit ziet. Een beetje inner en outer beauty tips dus!

7

Verzorg jezelf en wees lief voor je geest en lichaam, je hebt er maar 1 van! Doe gek en lak je nagels minimaal 1 keer per week, of neem 1 keer per week een net wat langere douche. Een beetje meer tijd aan jezelf besteden zorgt er echt niet voor dat de wereld stopt met draaien, en dat ene momentje voor jezelf kiezen mis je echt niet qua tijd in je drukke schema.

– Slaap. Slaap in de nacht, en zo veel mogelijk. Je dag/nachtritme is belangrijk, zeker als je het gevoel hebt meer moe wakker te worden dan dat je ging slapen. Natuurlijk is het soms verdomde lastig om in slaap te komen (piekeraar to the max hierzo), maar probeer in die gevallen lichamelijk wat rust te pakken. Wat voor mij wil helpen is om na te denken over wat voor leuke dingen ik die dag heb meegemaakt. Zo val je nog in slaap met een happy gevoel ook!

Drink veel water, en/of groene thee ;) Hydratatie is zo belangrijk voor een stralende huid. Plus, je voelt je er stukken lekkerder in je vel door!

– Make-up basics kunnen je ook helpen er net wat frisser en fruitiger uit te zien. Gebruik het wel minimaal, dus alleen een beetje concealer en mascara met lipbalm is al meer dan genoeg.

Be happy & don’t worry! Leef je leven to the max :D En ja, het leven bestaat uit hoogte en dieptepunten. Maar hoe lager je valt, hoe makkelijker het is om weer op te staan en omhoog te kruipen :)

Wat kan jou laten stralen?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Simpele Tips Om Er Stralend Uit Te Zien.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//