Shoplog Oktober 2013: Soms Heb Je Nieuwe Schoenen Nodig…

…en dan kom je op een vrijdag avond thuis met 2 paar nieuwe boots :3

1394204_551712884897004_15548203_nDe zwarte scoorde ik voor €29,95 bij vanHaren en de cognac kleurige voor dezelfde prijs bij schoenenreus! Nu ik alweer in mijn 4e week zit bij m’n nieuwe baan kwam ik op een punt dat ik echt toe was aan nieuwe schoenen, het liefste bikerboots achtige dingen want die lopen en werken het lekkerste. Lucky me want in een half uurtje was ik 2 paar boots rijker en 60 euro armer. Ah well, na zo’n ontzettend lange no buy mocht ik mezelf wel even kietelen. Echt duur zijn deze lovely boots in ieder geval niet te noemen.

Ook had ik nogsteeds een etos giftcard van mijn lieve C&A crew collega’s waarvan ik o.a. een paar flessen shampoo van Andrelon heb gescoord, en deze twee afgeprijsde Essie lakjes :3

994351_551103634957929_982556363_nEn dat was het alweer met mijn kleine shoplogje ^^ Na zo’n lange no buy was het best lastig om iets nieuws te kopen. Het leek wel of ik over alles 100 keer langer nadacht dan normaal maar ben uiteindelijk super blij met m’n nieuwe boots en lakjes :3

En eindelijk mag ik het aan iedereen bekend maken: Roy en ik gaan heel erg binnenkort verhuizen van Vlissingen naar Oost Souburg: Onze eerste echte 1gezinswoning, here we come!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Shoplog Oktober 2013: Soms Heb Je Nieuwe Schoenen Nodig…”

  1. Leuke dingetjes heb je gehaald! Ik ben heel blij voor je, ik hoop dat je het in Oost-Souburg naar je zin gaat hebben!

  2. Oeh, mooie lakjes!
    En wat een goed nieuws over de verhuizing!! Ik wens jullie veel geluk toe :D

  3. Mooie lakjes én mooie laarzen! Ik wil ook snel kijken voor laarsjes. Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning!

  4. Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning, wat heerlijk dat jullie maar een eengezinswoning gaan
    Je laarsjes zijn echt super leuk, net als je lakjes…..

  5. De zwarte laarzen zijn erg leuk =) En de lakjes van Essie zijn mooi. Gefeliciteerd dat jullie gaan verhuizen!! =D

  6. Soms heb je nieuwe schoenen nodig, soms niet. Soms zie je nagellak in de uitverkoop… en soms moet je het dan gewoon kopen. HERKENBAAR. Geld zou niet moeten bestaan, of wel… anders wordt het wel heel lastig, maar je snapt het, het leven van een vrouw is zwaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//