7 thoughts on “Shoplog Kruidvat, Takko, vanHaren & Lucardi. *filmpje*”

  1. Leuke aankoopjes! Ik moet binnenkort ook maar eens kijken bij de Kruidvat bij Essence en Catrice :)

  2. Ik dacht dat ik die gele en groene ook had, maar de groene die ik heb is Sold Out Forever, lijkt er erg veel op! De gele is wel hetzelfde als de mijne. :) Alleen vond ik het bij die een beetje jammer dat er shimmer in zat, dacht eigenlijk dat gewoon een volle kleur was, nu vond ik hem een beetje tacky goud achtig.

  3. Wat echt mooi aankopen. Heerlijk om te zien
    De rode lipstick ga ik misschien toch halen

  4. Mooie aankopen zeg. Die oorbellen vind ik echt heel gaaf. En die slippers zijn idd erg cute.

  5. leuke aankoopjes, lekker goedkoop allemaal .. heb nu echt zin om op me fiets te springen en even naar het kruitvat te gaan, maar dat is veel te gevaarlijk voor mijn geld, hihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//