Rimmel Royal Gloss Delicious Lipgloss 301 Moreish.

Een tijd geleden alweer kreeg ik deze lipgloss van Rimmel cadeau bij een nagellak van Rimmel en was aardig verrast toen ik deze uiteindelijk uittestte.
Ten eerste ben ik altijd wel fan van de soort verpakking van deze gloss. Tubes zijn toch altijd net ietsjes makkelijker mee te nemen in je tas en er zit een gepaste hoelveelheid in (14ml), handig voor onderweg.
  (bron; omdat de productfoto’s die ik had gemaakt niet meer terug te vinden waren >.<)
De gloss zelf ruikt echt super zoet, maar de geur zelf is niet al te storend. Ook zit er een zoet smaakje aan de gloss die het dragen wel prettig maakt. De gloss zelf plakt niet, dat is ook 1 van de beloftes die gemaakt worden over deze gloss en ook wordt er beweerd dat er vitamines in zitten, ook al kan ik deze nergens echt duidelijk teruglezen op de verpakking zelf.
 
De kleur is echt pretty en girly-like, licht roze maar brengt bijna sheer aan. Deze gloss is dus zeker weten geschikt voor op je werk, school of tijdens een sollicitatiegesprek.
Zoals ik al eerder zei bevat deze tube 14ml gloss en is deze 2 jaar lang goed houdbaar, wat ik wel erg lang vind voor een glossje, mooi meegenomen dus! Origineel kost deze gloss €5,99 en is te koop bij meerdere drogisterijen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Rimmel Royal Gloss Delicious Lipgloss 301 Moreish.”

  1. Oeh das wel een heel leuk kleurtje!

    Vergeet je trouwens niet mee te doen met mijn giveaway? :)

  2. heb er ook een (jelly baby) mar gebruik hem eignelijk niet, vind het te veel lijken alsof ik gewoon natte lippen heb ofzo.. niet echt mijn ding iniedergeval

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//