11 thoughts on “Shapen ❤ Contouren ❤ Highlighten”

  1. Fijn om al jouw tips & tricks te horen, het eindresultaat vind ik ook erg mooi! Vooral bronzer vind ik, zeker in de winter, erg belangrijk, het kan zóveel doen voor de vorm van je gezicht. Om te shapen gebruik ik nu echt al een jaar of 3 dezelfde bronze: de Natural Bronzer van Rimmel, topproduct! X

  2. wat een leuk maar ook zeer handig filmpje. Sommige dingen deed ik al en sommige dingen wist ik nog niet, er zitten voor mij bruikbare tips bij.

  3. Altijd leuk om te zien. Het moeilijkse vind ik nu ik wat ouder ben om de juiste foundation te kopen. En als ik mijn wallen wil wegwerken, lijkt het of de rimpels juist meer te zien zijn.

  4. Wat een super leuk en handig filmpje! Dat van die waaierkwast wist ik niet, terwijl ik wel zo’n kwast heb :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//