Schwarzkopf Professional; Osis Glamour Queen Hairspray.

In de glossy boxvan December 2011 zat o.a. deze haarlak van Schwarzkopf. Als het op haarlak aankomt ben ik nooit zo moeilijk en neem ik vaak gewoon een bus mee van hetKruidvat huismerk. Ook gebruik ik eigenlijk alleen haarlak als mijn haarstatisch is en soms als ik het krul (dat is niet zo heel erg vaak dus).

Deze haarlakkregen we in een fullsize i.p.v. een sample size en daarmee komt de prijs vandeze haarlak in de winkel op zo’n €17. Wat ik persoonlijk erg veel geld vindvoor maar een bus haarlak.
Wel heeft deze haarlakeen fijn spraysysteempje waarmee je niet al te veel product per keer gebruikt.Nu heb ik wat langer haar dan gemiddeld Nederland en heb ik dus sowieso meernodig wil ik bijvoorbeeld al mijn haar krullen. De meeste haarlakken maken jehaar crunchy en voor je gevoel breekbaar. Deze haarlak heeft dat minder en ikvind deze haarlak het fijnst uitkambaar van alle haarlak die ik ooit gebruiktheb.

De haarlak heeftverder niet echt een opvallende geur. Wel ruikt het gewoon naar echteouderwetse haarlak zoals ik de geur van vroeger herken toen mijn moeder haarlakopsprayde. Deze haarlak houdt de krul niet veel langer in mijn haar dan eenandere haarlak, na een uur of anderhalf zijn mijn krullen er toch echt weeruitgezakt.
Het is een fijnehaarspray maar naar mijn mening doet een gewone van zo’n €3 (waar zowat hetdubbele ml product in zit) het net zo goed.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Schwarzkopf Professional; Osis Glamour Queen Hairspray.”

  1. Ik ben vooral een beetje teleurgesteld door het spray systeem. Ik vind juist dat er eigenlijk veel te gemakkelijk té veel uit komt. Ik ben het sowieso met je eens dat 17 euro voor een haarspray nogal overdreven is, vooral als je hetzelfde effect bereikt met de spray van het huismerk.

  2. Vind 17 euro voor haarspray echt te duur en zo te horen is het niet eens een superproduct. Ik hou het lekker bij drogisterij-haarlak ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//