BornPrettyStore Shimmer Polish 05 Emerald Green.

Het is wel al eenmaand of twee geleden toen ik deze super pretty nagellak bested had bijbornprettystore.com. Natuurlijk heb ik deze lak alweer meerdere keren gebruikten had ik al wat ervaring met andere kleuren van dezelfde soort lakjes van BPS.

Toen ik de swatchfoto’s van dit lakje zag moest en zou ik hem hebben! Ik ben helemaal verliefdop deze soort groene tint en deze kleur mocht niet in mijn nagellak stashontbreken. Gezien de andere zelfde soort lakjes die ik al langere tijd heb,werkt deze lak ook super fijn. De lak dekt namelijk al in 1 laag of 2 dunnerelaagjes waardoor je lak en droogtijd aardig wordt ingekort. (handig als jehaast hebt!)

Wel merk ik datdit soort lakjes met de tijd wat dik en stroperig kunnen worden. De lak droogtnamelijk ook erg snel en dus ook wanneer je aan het lakken bent en het potjeopen staat. Ondanks dat het lakje vol zit met fijne shimmer is de lak er welmakkelijk af te halen met een gewoon watje en wat remover. Heb je geen zin omietsjes langer te boenen op je nagel dan normaal? Dan raad ik je zo’n removerpotje aan van kruidvat of Essence. Dan is je lak er echt binnen no time af!
Het lakje heeftme $4,74 gekost en ik hoefde zoals gewoonlijk geen verzendkosten te betalen!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “BornPrettyStore Shimmer Polish 05 Emerald Green.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//