Scaredy Cat Cosmetics Loose Eyeshadow Peacock Blood.

In de Glossybox van December zat o.a. een sample van een kleur van de Scaredy Cats Cosmetics losse oogschaduw lijn. Iedereen had zowat een andere tint, daarom leek het me leuk om de kleur die ik gekregen heb te reviewen ondanks dat het maar een erg klein maar super cute potje is en het merk me stiekem toch wel erg aanspreekt (je bent een catlover of je bent het niet!).

Ik heb dus maar een kleine sample size maar de prijs van een fullsize vind ik erg meevallen gezien de kwaliteit! Voor maar €4,99 heb je een fullsize van 4 gram waar je echt een eeuwigheid mee doet.

De tint zelf, O M G ik ben verliefd! Het is een super mooie donker paarse tint met multi coloured shimmer in, perfect om een gekleurde smokey eye mee te maken. De pigmentatie is ook echt super goed maar pas wel op voor fall out als je hier mee bezig bent, losse poeders kunnen nog wel eens tricky zijn!

Al met al, ik ben er echt erg blij mee en ik heb maar een sample size!

x femketje

Pssst! Vergeet je me niet vragen te stellen over dingen die je altijd al had willen weten?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Scaredy Cat Cosmetics Loose Eyeshadow Peacock Blood.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//