Revlon Mix & Mingle Lippalette Hello Honey.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een awesome pakket had gewonnen op BeautyIll.nl maar het volgende lippaletje zat ook in dat pakket. Aangezien ik dit product gewonnen heb weet ik dus niet precies de prijs maar na het product te hebben opgezocht in verschillende webshops ligt de prijs zo rond de €4,50 voor 3 gram.

Ik had nog nooit eerder een lipproduct van Revlon geprobeerd, ik heb alleen een aantal lakjes gehad en die waren me wel redelijk goed bevallen toendertijd. Over dit product ben ik wel iets meer enthousiast en dat terwijl ik niet echt een lip product fan ben!

Dit paletje heeft drie mooie shimmery tinten die je los maar natuurlijk ook gemengt kunt gebruiken. Het zijn drie bruine/peachyroze natuurlijke tinten die bij elke huidskleur goed te dragen zijn. Deze gloss om het zo maar even te noemen geeft een mooi shimmery en glossy effect en ruikt erg zoet naar frisse sinaasappels. De gloss zelf doet niet echt iets speciaals met mijn lippen anders dan ze een mooi shimmery tintje geven.

Over het algemeen ben ik er wel tevreden over en raad ik dit paletje ook zeker aan als je van shimmery glossjes houd.

x femketje

Pssst! Vergeet je me niet vragen te stellen over dingen die je altijd al had willen weten?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Revlon Mix & Mingle Lippalette Hello Honey.”

  1. je reviews vind ik over het algemeen nog al kort! je verteld niet echt over wat het product doet.. jammer!

  2. @nadia ik vind het onzin om een langdradig verhaal over een product te schrijven als de foto's alleen al genoeg zeggen. Dit is bijvoorbeeld maar een simpel glossje, meer niet. Het lijkt me erg overbodig om een heel onzin verhaal te typen over iets wat verder gewoon een simpel maar fijn product is. Niet elk product hoeft persΓ© iets te doen behalve een mooie kleur hebben en glossy zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//